Γεύση από νέο Seat Leon Cupra!


Οι μετρ στην επεξεργασία εικόνας αποδεικνύουν για μια ακόμη φορά πόσο γρήγορα αντανακλαστικά έχουν.

  • KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 31/1/2020

Δεν έχει μερικές μέρες που παρουσιάστηκε η νέα γενιά Leon και ήδη στο διαδίκτυο κυκλοφορούν μερικές πετυχημένες φωτογραφίες που μας δείχνουν τις ισχυρότερες εκδόσεις του ισπανικού μοντέλου που θα παρουσιαστούν αργότερα προς τα τέλη του έτους.

Ο λόγος για το Leon Cupra το οποίο θα το δούμε στην υβριδική plug-in έκδοση με συνδυαστική ισχύ στους 245 PS (εδώ θεωρείται δεδομένη και η Sportstourer έκδοση), ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως θα υπάρχει και συμβατική δίλιτρη TSI με ισχύ πάνω από 300 PS και με τα λογότυπα του Cupra R.

Και στις δύο περιπτώσεις θα υπάρχει αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, πιο σφιχτός συνδυασμός ανάρτησης καθώς και ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικά στον μπροστινό άξονα για το υβριδικό. Στο Cupra R θα υπάρχει τετρακίνηση και πιο έντονος σπορ αέρας στο εσωτερικό.

Στις φωτογραφίες που προέρχονται από το autofans.be βλέπουμε πως το hatchback έχει διπλές απολήξεις και τις χαρακτηριστικής σχεδίασης ζάντες. Σχετικά με τις επιδόσεις οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για 0-100 km/h σε περίπου 6,5 sec για το υβριδικό Cupra και κάτω από τα 5 sec για το Cupra R.