Για όσους ονειρεύονται ένα νέο VW Scirocco


TO SCIROCCO ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΚΑΜΑ ΤΗΣ VW ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.

  • ΠΗΓΗ: X-TOM DESING
  • 13/5/2020

Η απόφαση της VW μοιάζει να είναι οριστική. Το Scirocco δεν πρόκειται να επιστρέψει, τουλάχιστον σύντομα στους ευρωπαϊκούς δρόμους, καθώς θυσιάστηκε στον βωμό της εξοικονόμησης πόρων και της ανάπτυξης νέων προτάσεων και τεχνολογιών.

Αυτό βέβαια δεν απαγορεύει από τους πιστούς οπαδούς του αυτοκινήτου να ονειρεύονται την επάνοδό του, βλέποντας την όγδοη κατά σειρά γενιά του VW Golf ως μια εξαιρετική βάση πάνω στην οποία θα μπορούσε να «χτιστεί» η επόμενη ημέρα του Scirocco.

Οι αποδοτικότεροι κινητήρες βενζίνης, οι σύγχρονες εφαρμογές άνεσης και ασφάλειας και η αναβαθμισμένη σε όλα τα επίπεδα MQB πλατφόρμα θα μπορούσαν κάλλιστα να υποστηρίξουν τη μετάβαση του Scirocco στη νέα-εξηλεκτρισμένη εποχή.

Εκτός των άλλων, ένα νέο Scirocco θα μπορούσε να καλύψει το κενό που δημιουργείται από την απουσία τρίθυρων εκδόσεων στην νέα γκάμα του VW Golf, απευθυνόμενο σε εκείνους που η χρηστικότητα δεν συνιστά προαπαιτούμενο.

Να θυμίσουμε ότι πέρα από το Scirocco, εκτός προγραμματισμού έχει βρεθεί και το Golf Cabrio, στη θέση του οποίου μπορεί να βρει κανείς το αμφιλεγόμενο T-Roc Cabrio.