Γιάννης Ρούσης: O Έλληνας της KIA Ευρώπης μας αποκαλύπτει τα μυστικά του νέου XCeed


ΤΟ ΝΕΟ ΣΠΟΡ CROSSOVER  ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ,  ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΤΟΝ ΕΝΤΟΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • 19/9/2019

Ο Γιάννης Ρούσσης διαπρέπει στο εξωτερικό και μας κάνει να νιώθουμε υπερήφανοι ως Έλληνες, συμβάλλοντας σημαντικά στην εξέλιξη ξεχωριστών μοντέλων της ΚΙΑ όπως το ολοκαίνουριο XCeed.

Κατέχει τη θέση του Product Manager της Kia Motors Europe με έδρα τη Φρανκφούρτη, όπου και ζει με την οικογένειά του. Παρακολουθήστε τον στο video να περιγράφει ο ίδιος τα μοναδικά χαρακτηριστικά του XCeed και να μας αποκαλύπτει τα μυστικά που το κάνουν ανατρεπτικό!

Ιδιαίτερη σχεδίαση, προηγμένες τεχνολογίες και σύγχρονα συστήματα ασφαλείας μπήκαν σε προτεραιότητα για την κορεατική εταιρεία, όπως μας εξηγεί ο ίδιος στα πλαίσια της Πανευρωπαϊκής Οδηγικής Παρουσίασης του νέου σπορ crossover στη Μασσαλία.

Ο Γιάννης Ρούσσης γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και συνέχισε τις σπουδές του στην Κίνα και τη Γαλλία, με εξειδίκευση στο Management & Marketing στο EMLYON Business School. Εργάστηκε για 8 χρόνια στην Infiniti (Hong Kong, Γαλλία), τη Nissan (Γαλλία) και τη General Motors (Ζυρίχη), πριν αναλάβει τη θέση του Product Manager στην Kia Motors Europe (Φρανκφούρτη) το 2018. Είναι υπεύθυνος Marketing & Product Planning για την οικογένεια του Ceed, του Niro και του Picanto.