Γιατί να αγοράσει κανείς τρεις Bugatti; (Video)


Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΣΤΑ SUPERCARS ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΙΣ BUGATTI, MANNY KHOSHBIN ΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΟΧΙ ΜΙΑ, ΟΥΤΕ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΦΙΡΜΑΣ.

  • 14/5/2020

Μια Bugatti ποτέ δεν είναι αρκετή. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται ο ιρανικής καταγωγής Manny Khoshbin ο οποίος έχει προσθέσει στη συλλογή του όχι μία, ούτε δύο αλλά τρεις προτάσεις της γαλλικής φίρμας.

Ο Ιρανικής καταγωγής Αμερικανός, έχει δημιουργήσει μια σειρά από video όπου παρουσιάζει γνωστές και άγνωστες πτυχές των μοντέλων της Bugatti τα οποία διαθέτει στην κατοχή του.

Στο τελευταίο video μάς εξηγεί τους λόγους για τους οποίους έφτασε στην απόκτηση των τριών διαφορετικών Bugatti, ξεκινώντας από την Veyron που φέρει την υπογραφή της Mansory και καταλήγοντας στη Chiron η οποία διαθέτει τις εικαστικές πινελιές του οίκου Hermes.

Προφανώς τα χρήματα δεν αποτελούν πρόβλημα για τον Manny Khoshbin αυτό δεν σημαίνει ωστόσο ότι δεν βλέπει την απόκτηση των συγκεκριμένων αυτοκινήτων ως επένδυση.

Άλλωστε παρακολουθώντας το video θα εντοπίσετε και άλλα τετράτροχα διαμάντια σε έναν χώρο που θυμίζει περισσότερο gallery και λιγότερο garage αυτοκινήτων.