Go-Kart σε κρουαζιερόπλοιο; Γιατί όχι!


H Norwegian Cruise θα προσφέρει τη μοναδική εμπειρία on board kart μεσοπέλαγα σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα 350 μέτρων.

  • Photos: Norwegian Cruise
  • 23/7/2021
  • Το Encore είναι το 3ο κρουαζιερόπλοιο της Norwegian Cruise που θα τεθεί σε λειτουργία τον προσεχή Νοέμβριο και όπως και τα άλλα τρία πλοία της εταιρείας, θα προσφέρει τη δυνατότητα στους επιβάτες του να κάνουν Kart μεσοπέλαγα!
  • Τα go-kart, μπορούν να αναπτύξουν μέγιστη ταχύτητα 80 km/h στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα που «κρέμεται» στο άνω μέρος του κρουαζιερόπλοιου.  
  • Η πίστα έχει θεματική ενότητα «Ferrari» με το κόστος να ανέρχεται στα 15 δολάρια και να διαρκεί 8 λεπτά της ώρας.

Εάν έχετε στο πρόγραμμά σας μια κρουαζιέρα στην Καραϊβική, καθυστερήστε το μέχρι τον προσεχή Νοέμβριο όταν και θα τεθεί σε λειτουργία το Encore της Norwegian Cruise Line's προκειμένου, εκτός των όσων περιμένει κανείς από ένα πολυτελές κρουαζιερόπλοιο, να απολαύσετε μεσοπέλαγα μια μοναδική εμπειρία go-kart στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα των 350 μέτρων!

Στην πίστα που βρίσκεται «κρεμασμένη» στο πάνω κατάστρωμα του πλοίου μπορούν να αγωνιστούν 10 «μαχητές», ενώ τα go-kart που θα έχουν στη διάθεσή τους είναι ηλεκτρικά και μπορούν να αναπτύξουν τελική ταχύτητα που φθάνει τα 80 km/h.

H πίστα έχει 10 στροφές κάθε αγώνας διαρκεί 8 λεπτά, ενώ οι θεατές μπορούν να χρησιμοποιούν lasers για να boostάρουν τους οδηγούς που επιθυμούν.

Το κόστος κάθε αγώνα είναι στα 15 δολάρια (12,7 ευρώ, περίπου), ωστόσο η NCL προσφέρει ένα εβδομαδιαίο πάσο με απεριόριστη χρήση της πίστας στα 199,5 δολάρια (170 ευρώ, περίπου).

Σκεφτείτε το…