GP ΚΑΝΑΔΑ: Έκπληξη από Ferrari με pole position στον Vettel!


Kαι ξαφνικά την ακριβώς τελευταία στιγμή ο Vettel έκανε την έκπληξη και βρέθηκε στην πρώτη θέση της γραμμής εκκίνησης στο Γκραν Πρι του Καναδά.

  • KEIMENO: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΤΑΡΗΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 8/6/2019

Και εκεί που όλα έδειχναν ότι θα υπήρχε μία συνέχεια του έργου που έχουμε δει μέχρι τώρα, ένας απίστευτος γύρος του Vettel στην ακριβώς τελευταία στιγμή, τον έφερε στην pole position, με χρόνο ρεκόρ για την πίστα. Η pole position έρχεται μετά από πολύ καιρό για τον Vettel (17 ολόκληρους αγώνες) δίνοντας μία ψυχολογική ώθηση στην ομάδα για τον αυριανό αγώνα.

Δίπλα του θα εκκινήσει ο Hamilton ο οποίος έχασε την πρώτη θέση για ελάχιστον χρόνο, διακόπτοντας το σερί της Μercedes μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Στην τρίτη θέση θα εκκινήσει ο Leclerc ολοκληρώνοντας ιδανικά τις κατατακτήριες για την Ferrari. 

Πίσω τους ένας εξαιρετικός Ricciardo, και ακολουθούν οι Gasly, Bottas (που είχε μία άτυχη στιγμή λίγο πριν το τέλος των κατατακτήριων), Ηulkenberg, Norris, Sainz και Magnussen. Aπό τις αρνητικές εκπλήξεις των κατατακτήριων ο Verstappen που έμεινε εκτός δεκάδας.

Eν αναμονή ενός πολύ ενδιαφέροντα αγώνα αύριο, που για πρώτη φορά φέτος φαίνεται να έχει μία διαφορετική εξέλιξη από ότι είχαμε συνηθίσει μέχρι τώρα.