Η αγωνιστική Bentley Continental GT σπάει τον πάγο!


Ένα ακόμα μάχιμο rally car δημιούργησε η Bentley υπενθυμίζοντας την ικανότητά της να τσαλακώνει το υπερπολυτελές περιτύλιγμα των προτάσεών της όταν και εφόσον οι περιστάσεις το επιβάλλουν.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΝΑΛΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 28/1/2020

Είχατε ποτέ φανταστεί μια Bentley με αγωνιστική περιβολή και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό που θα τις επέτρεπε να επιβιώσει ακόμα και πάνω στον πάγο;

Αν όχι τότε η αγωνιστικών προδιαγραφών Continental GT είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα σας εντυπωσιάσει.

Το νέο δημιούργημα των Βρετανών θα συμμετάσχει σε έναν αλπικό αγώνα ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στην Αυστρία και συγκεκριμένα στην περιοχή του Zell am See.

Πίσω από το τιμόνι της εντυπωσιακής Bentley θα βρεθεί μια γυναίκα, η Catie Munnings, η οποία και θα κυνηγήσει τη διάκριση, τσαλακώνοντας το δίχως αμφιβολία υπερπολυτελές περιτύλιγμα της Continental GT.

Σε κάθε περίπτωση η εικόνα του αυτοκινήτου παραπέμπει σε εκείνο που κατέρριψε το ρεκόρ στο Pikes Peak την περσινή χρονιά κατακτώντας τον τίτλο του ταχύτερου οχήματος ευρείας παραγωγής στη φημισμένη ανάβαση.

Αυτή τη φορά το έργο του θα είναι πιο εύκολο, καθώς θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον πάγο στη μήκους 600 μέτρων διαδρομή που έχει διαμορφωθεί στις αυστριακές Άλπεις.

Και επειδή ως γνωστόν σημασία δεν έχει η νίκη αλλά η συμμετοχή, ανεξαρτήτως αποτελέσματος η αγωνιστικών προδιαγραφών Bentley Continental GT είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα κλέψει τις εντυπώσεις.