Η Airstream και η Pottery Barn λανσάρουν ένα Special-Edition Camping Trailer


Η ειδική έκδοση του ταξιδιωτικού τρέιλερ συνδυάζει το κλασικό ασημί εξωτερικό της Airstream με ένα εσωτερικό διακοσμημένο από την ειδική του είδους Pottery Barn.

  • 31/7/2021

Άνετο, συνδεδεμένο και ικανό να σας ταξιδέψει οπουδήποτε ενώ νιώθετε σαν να είστε στο σπίτι σας και να απολαμβάνετε την άνεση του καναπέ σας, το ολοκαίνουριο τρέιλερ Airstream Pottery Barn Special Edition είναι ένα πανέμορφο ταξιδιωτικό τρέιλερ 8,53 μέτρων σχεδιασμένο από τη συνεργασία δύο εμβληματικών εμπορικών σημάτων στον τομέα τους. Διαθέτοντας έπιπλα προσαρμοσμένα κατάλληλα στα σχέδια και τις ανάγκες ενός τρέιλερ, από την μετρ του είδους Pottery Barn, πολλές εξατομικευμένες λύσεις αποθήκευσης και διαχρονική αισθητική σχεδιασμού, το ολοκαίνουργιο τρέιλερ ταξιδιού θέτει ένα νέο πρότυπο για μια πολυταξιδεμένη ζωή.

Ναι, η τιμή του είναι λίγο αλμυρή στα 145.000 δολλάρια, αλλά έρχεται πλήρως εξοπλισμένο σαν ένα σπίτι που δεν του λείπει τίποτα. Το εσωτερικό έχει σχεδιαστεί από τους στιλίστες της Pottery Barn με ένα παραθαλάσσιο θέμα σε ανοικτά απαλά χρώματα εμπνευσμένο από την Pacific Coast Highway.

Το τρέιλερ Airstream Pottery Barn βασίζεται στο κλασσικό μοντέλο 28 ποδιών μήκους της Airstream και διαθέτει κατ’ επιλογή είτε ένα διπλό κρεβάτι είτε δύο μονά κρεβάτια στον  κύριο χώρο ύπνου, με επιπλέον χώρο για άλλα δύο άτομα σε αναδιπλούμενα κρεβάτια. Περιλαμβάνεται μάλιστα και σύστημα αποθήκευσης κάτω από το κρεβάτι για μεγιστοποίηση του χώρου της ντουλάπας. Τα κλινοσκεπάσματα παρέχονται από την Pottery Barn, όπως και τα υπόλοιπα εσωτερικά υφάσματα, συμπεριλαμβανομένων των κουρτίνων που τυλίγονται γύρω από το μπροστινό και το πίσω μέρος των πανοραμικών παραθύρων του ρυμουλκούμενου.

Τα έπιπλα στο εσωτερικό του Airstream έχουν αντικατασταθεί με κομμάτια ξύλου ή μετάλλου, συμπεριλαμβανομένου ενός τραπεζιού από μασίφ ξύλο βελανιδιάς και έναν καναπέ παρόμοιο με τη συλλογή επίπλων της Pottery Barn, Big Sur. Η Airstream άλλαξε επίσης τις απλίκες τοίχου του τρέιλερ και τις πάνω πόρτες του ντουλαπιού με κομμάτια που ταιριάζουν με τον εσωτερικό σχεδιασμό του Pottery Barn. Οι βρύσες του μπάνιου έχουν ματ μαύρο φινίρισμα και η κουζίνα διαθέτει νεροχύτη από ανοξείδωτο ατσάλι.

Ένα πλήρως εφοδιασμένο σημείο που εκτελεί χρέη κουζίνας περιλαμβάνει ένα ξύλο κοπής από ξύλο καρυδιάς, ένα σετ από 16 πέτρινα σκεύη για δείπνο, μαχαιροπήρουνα και ένα σετ μαχαιριών και μπλοκ σεφ και ένα εύχρηστο σετ από σκεύη για κοκτέιλ. Μιλώντας για κοκτέιλ, οι οικοδεσπότες θα μπορούν να εξυπηρετούν τους επισκέπτες μέσω ενός τραπεζιού που κρέμεται στο εξωτερικό του τρέιλερ στο παράθυρο της κουζίνας.

Αν πάτε για καμπινγκ φέτος το καλοκαίρι, θα αναγνωρίσετε το τρέιλερ Airstream Pottery Barn από τις ριγέ τέντες του. Όλα τα μοντέλα διαθέτουν επίσης υπαίθριο πτυσσόμενο τραπέζι και σετ πολυθρόνας και ειδική έκδοση πόρτας. Το τρέιλερ είναι διαθέσιμο στους αντιπροσώπους της Airstream και έχει αρχική τιμή περίπου 145.000 δολλάρια.