Η Alfa Romeo-Σφακιανάκης στην πασαρέλα!


H Alfa Romeo-Σφακιανάκης παρουσίασε τα νέα μοντέλα του ιταλού κατασκευαστή στην επίσημη παρουσίαση της συλλογής “Celia Kritharioti Haute Couture SS17”.

  • 17/5/2017

H Alfa Romeo Σφακιανάκης ξεχώρισε με την εμφάνισή της στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στο πλαίσιο της επίσημης παρουσίασης της συλλογής Celia Kritharioti Haute Couture SS17 με φιλανθρωπικό σκοπό, καθώς τα έσοδα από τις προσκλήσεις θα διατεθούν για τους σκοπούς του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας».

%PHOTO2#

Τα δύο ολοκαίνουργια μοντέλα Alfa Romeo Stelvio και Alfa Romeo Giulia έδωσαν το «παρών» και μαγνήτισαν τα βλέμματα των επίτιμων καλεσμένων της επίδειξης υψηλής ραπτικής στο Πολιτιστικό Κέντρο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, που για πρώτη φορά φιλοξένησε ένα τέτοιο θέαμα. H Alfa Romeo Stelvio, είναι η πρώτη έκδοση SUV της ιταλικής εταιρίας, η οποία εφοδιάζεται με πέντε διαφορετικά μηχανικά σύνολα, τρεις εκδόσεις εξοπλισμού (Stelvio Base, Super και First Edition), καθώς και δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε 13 χρώματα και 13 ζάντες αλουμινίου.

%PHOTO3#

Κομψή αλλά και ταυτόχρονα σπορτιβ, η νέα Stelvio, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από την πρωτότυπη και πολυαναμενόμενη επίδειξη μόδας, καθώς προσφέρει μια καινούργια αντίληψη στην κατηγορία των SUV, χαρίζοντας τη μοναδική εμπειρία μιας ολοκληρωμένης αίσθησης οδήγησης, ασφάλειας, ευρυχωρίας, τεχνολογίας αλλά και αισθητικής. Η νέα  Alfa Romeo Giulia διαθέτει κομψό ξεχωριστό ιταλικό design, ολοκληρώνοντάς το με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, καινοτόμους κινητήρες, ιδανική κατανομή βάρους, μοναδικές τεχνικές λύσεις και την καλύτερη αναλογία βάρους-ισχύος. Μια νέα γενιά αλληλεπίδρασης ανθρώπου-μηχανής αλλά και κλασικής κομψότητας που έρχεται να ολοκληρώσει μια οδηγική φαντασίωση.

%PHOTO4#

Στη λαμπερή βραδιά παρευρέθηκε πλήθος προσωπικοτήτων, όπως η κα. Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η κα. Τατιάνα Μπλάτνικ, σύζυγος του πρίγκιπα Νικόλαου και το διάσημο top model Isabeli Fontana, καθώς και επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι μόδας από όλον τον κόσμο, bloggers κ.α.