Η ανανεωμένη BMW X4 θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια του 2021


Οι αλλαγές θα είναι μεν μικρές σε έκταση αλλά αρκετές για να εκσυγχρονίσουν την εικόνα της X2 και να την κάνουν και πιο δυναμική.

  • KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: BMW
  • 7/10/2020

To μεσαίο SUV Coupe της BMW, αν θεωρήσουμε πως η X2 είναι το μικρό, θα ολοκληρώσει κάποια στιγμή μέσα στον επόμενο χρόνο το πρώτο μέρος της παρουσίας της στην τρέχουσα γενιά της και θα ανανεωθεί. Ταυτόχρονα ή με μικρή χρονική καθυστέρηση σε σχέση με την X3 που επίσης θα υποβληθεί σε φρεσκάρισμα.

Έτσι οι δοκιμές της σε δημόσιους δρόμους έχουν ήδη αρχίσει και επιταχύνονται, κάτι που ισχύει φυσικά και για την κορυφαία έκδοσή της, την M40i. Είτε πάντως πρόκειται για τα «απλά» μοντέλα είτε για το M Performance οι διαφορές σε σχέση με το όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής δεν αναμένεται να είναι μεγάλες.

Στο εμπρός μέρος θα αφορούν κυρίως τη μάσκα που θα μεγαλώσει και στην περίπτωση της M40i θα ακολουθεί την λογική των άλλων αντίστοιχων μοντέλων της γκάμας της BMW. Της Μ135i, της Μ235i Gran Coupe καθώς και της M340i. Θα είναι μεν πιο χαρακτηριστική αλλά από την άλλη θα απέχει πολύ από αυτήν της Σειράς 4.

Στο εσωτερικό οι αλλαγές στη σχεδίαση θα είναι επίσης περιορισμένες, ενώ όπως πλέον συμβαίνει η προσοχή θα δοθεί στη αναβάθμιση των συστημάτων υποβοήθησης και του infotainment. Με τις τελευταίες ενδεχόμενα να συνδυαστούν και με διαφοροποιήσεις στην κεντρική οθόνη. Όσο για τους κινητήρες απλά θα προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα της γερμανικής εταιρείας.