Η απόλυτη υπερβολή: Τριαξονικό, επιμηκυμένο και θωρακισμένο Hummer


Aν είστε αμερικανός ράπερ ή κάποιος που έχει αρκετές δοσοληψίες με περίεργους τύπους στην Ρωσία αυτό εδώ το Hummer ίσως να είναι το αυτοκίνητο που περιμένατε. 

  • 26/4/2020

Το Hummer από μόνο του είναι η επιτομή της υπερβολής. Σκεφτείτε λοιπόν ένα Η2 το οποίο έχει γίνει ένα πραγματικό φρούριο για οποιονδήποτε θέλει να σώσει την ζωή και την ματαιοδοξία του. 

Ο λόγος για το αυτοκίνητο των φωτογραφιών που όπως βλέπουμε είναι ένα Hummer φτιαγμένο όσο δεν παίρνει. Κατασκευάζεται στην Ρωσία και αποτελεί προφανώς το όνειρο κάθε ολιγάρχη και όποιου έχει τους λόγους του να οδηγεί ένα τέτοιο αυτοκίνητο.

Η εταιρία που το κατασκευάζει ονομάζεται Rida και είναι το μοναδικό στο είδος του σύμφωνα με τους ανθρώπους της. Μάλιστα όλη αυτή η μετατροπή δεν είναι και ιδιαίτερα ακριβή, μιας και το κόστος ανέρχεται στα μόλις 36.000 δολάρια.

Η πιο εμφανής διαφοροποίηση σε σχέση με το κανονικό Hummer είναι η προσθήκη ενός τρίτου άξονα στο πίσω μέρος. Κάτι που έχει οδηγήσει και στην αύξηση του μήκους του δημιουργώντας έναν πραγματικό ογκόλιθο λαμαρίνας και ελαστικών και τεράστιου βάρους. 

Στο εσωτερικό η έμφαση έχει δοθεί στην εγκατάσταση ενός εκπληκτικού ηχοσυστήματος της Βοse με ένα τεράστιο Subwoofer στο πίσω μέρος, ενώ υπάρχουν αρκετές ανέσεις για όσους κάθονται στα πίσω καθίσματα. 

Το κερασάκι στην τούρτα έρχεται να προσθέσει η θωράκιση κατηγορίας Β, για όσους όταν έρθει η δύσκολη ώρα θα χρειαστούν την προστασία της για να επιβιώσουν.