H Aston Martin ετοιμάζει νέο supercar;


Η βρετανική φίρμα κατοχύρωσε τη νέα ονομασία «Valen» δημιουργώντας νέες φήμες για την παραγωγή ενός ακόμη κορυφαίου μοντέλου.

  • KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 2/4/2019

Από την στιγμή που η βρετανική φίρμα έχει ανακοινώσει πως η ονοματολογία των top μοντέλων της θα ξεκινά με το γράμμα «V» γίνεται αντιληπτό γιατί αυτές οι φήμες έχουν μια βάση. Ήδη από πέρυσι οι Βρετανοί είχαν κατοχυρώσει τις ονομασίες Valhalla και Varekai και τον προηγούμενο μήνα έγινε γνωστό πως κατοχυρώθηκε και η Valen.

Βρετανικά μέσα αναφέρουν πως η ονομασία Valen θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για μία έκδοση δρόμου της απίστευτης AM-RB 003 που παρουσιάστηκε πρόσφατα στο σαλόνι της Γενεύης (την βλέπετε στην οθόνη σας). Σε μία τέτοια περίπτωση θα πρόκυπτε ένα υβριδικό supercar κάτω από την Valkyrie.

Πάντως, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Andy Palmer είπε τον προηγούμενο μήνα πως η Valhalla θα είναι πιθανότατα η ονομασία που θα χρησιμοποιηθεί για την AM-RB 003. Από την άλλη η Aston Martin ετοιμάζεται για την παραγωγή του crossover DBX, ενώ η επερχόμενη Vanquish θα αντιμετωπίσει τις McLaren 720S και Ferrari F8 Tributo.