Η Aston Martin Valhalla θα είναι το επόμενο αυτοκίνητο του James Bond


Το επερχόμενο κεντρομήχανο supercar θα πρωταγωνιστήσει στην 25η ταινία του πιο διάσημου πράκτορα στον κόσμο.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 21/6/2019

Και επίσημα η Aston Martin επιβεβαίωσε πως η Valhalla θα έχει βασικό ρόλο στα χέρια του James Bond που θα τον υποδυθεί για τελευταία φορά ο Daniel Craig. Οι φήμες υπήρχαν από την προηγούμενη εβδομάδα όταν το υβριδικό κεντρομήχανο supercar εθεάθη στα στούντιο γυρίσματος της ταινίας. Έτσι ήταν θέμα ημερών η Aston Martin να επιβεβαιώσει την συμμετοχή της Valhalla στη νέα ταινία που θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Απρίλιο του 2020.

Αυτή δεν θα είναι η μόνη Aston στην ταινία αφού θα υπάρχουν και σκηνές με την DB5 που επιστρέφει μετά την παρουσία της το 2012 στο Skyfall. Επίσης θα υπάρχουν γυρίσματα και με μία Aston Martin V8 από το The Living Daylights του 1987.

Αξιοσημείωτο είναι πως η πρώτη εμφάνιση μοντέλου της Aston Martin σε ταινία του James Bond ήταν με μια DΒ5 στην ταινία Goldfinger του 1964. H προβολή ήταν τόσο σημαντική που εκείνη την εποχή εκτόξευσε τις πωλήσεις του μοντέλου. Έκτοτε η βρετανική φίρμα έχει συνεχή συμμετοχή στις ταινίες εδώ και πάνω από πέντε δεκαετίες. Άλλωστε στο προφίλ ενός Βρετανού πράκτορα τι άλλο θα ταίριαζε καλύτερα εκτός από μία Aston;