Δύο τυχεροί νικητές, ο κ. Γελάσης Πέτρος από την Κόρινθο και ο κ. Κορκίδης Ιωάννης από την Αττική, παρέλαβαν ένα TOYOTA AYGO και ένα scooter Honda αντίστοιχα, στα πλαίσια του Διαγωνισμού «έλα για να ελέγξεις το παλιό και φύγε με καινούριο» που υλοποιήθηκε πανελλαδικά στο Δίκτυο ΙΚΤΕΟ της AUTOVISION κατά το 2015.
Η απονομή των δώρων πραγματοποιήθηκε από τον Γενικό Διευθυντή της AUTOVISION SAKAR A.E. και τους διευθυντές των ΙΚΤΕΟ Κορίνθου και Νέου Φαλήρου του Δικτύου AUTOVISION στα οποία αναδείχτηκαν οι νικητές.
Η AUTOVISION εύχεται στους δύο τυχερούς νικητές καλές και ασφαλείς διαδρομές και δεσμεύεται να συνεχίσει την παροχή υψηλού επίπεδου υπηρεσιών τεχνικού ελέγχου σε όλους τους οδηγούς.
ο τυχεροί νικητές, ο κ Γελάσης Πέτρος από την Κόρινθο και ο κ. Κορκίδης Ιωάννης από την Αττική, παρέλαβαν ένα TOYOTA AYGO και ένα scooter Honda αντίστοιχα στα πλαίσια του Διαγωνισμού «έλα για να ελέγξεις το παλιό και φύγε με καινούριο» που υλοποιήθηκε πανελλαδικά στο δίκτυο ΙΚΤΕΟ της AUTOVISION κατά το 2015.
Καλές και ασφαλείς διαδρομές να έχουμε όλοι, και μην ξεχνάτε το ΚΤΕΟ σας. Μπορείτε να κλείσετε πολύ εύκολα και γρήγορα το δικά σας ραντεβού για ΚΤΕΟ στην Autovision με ένα τηλ. στο 10600 και στο autovision.gr.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ