Η Bentley Athens χορηγός των συναυλιών του Bryan Ferry


Η Bentley Athens ήταν χορηγός των μετακινήσεων του Bryan Ferry, o οποίος βρέθηκε στη χώρα μας για δύο συναυλίες, την εβδομάδα που πέρασε. Μία Bentley Bentayga μετέφερε το διάσημο τραγουδοποιό και ιδρυτή των Roxy Music κατά την παραμονή του στη χώρα μας.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 21/9/2018

Στις συναυλίες του στην Ελλάδα ο Bryan Ferry ξεσήκωσε το κοινό, που τον απόλαυσε από κοντά, πρώτα στο Ηρώδειο, στην Αθήνα και στη συνέχεια στο Θέατρο Δάσους, στη Θεσσαλονίκη.

Ο Bryan Ferry έχει χριστεί «Ιππότης» από τη Βασίλισσα Ελισσάβετ για τις υπηρεσίες που έχει προσφέρει, ως μεγάλο όνομα της διεθνούς μουσικής βιομηχανίας, στην πατρίδα του, τη Μεγάλη Βρεταννία. Με σπουδές στις Καλές Τέχνες, λίγοι γνωρίζουν ότι υπήρξε υπότροφος του φημισμένου Royal College of Art, o Ferry συνδύασε το καλλιτεχνικό του όραμα με την αψεγάδιαστη εικόνα και το σικάτο παρουσιαστικό. Για αυτό το λόγο φρόντιζε πάντα ο ίδιος, όχι μόνο τη σύνθεση αλλά και την κάθε λεπτομέρεια των Roxy Music, από τα κοστούμια μέχρι τα εξώφυλλα των albums τους.

Η αγάπη του για το ωραίο και το ξεχωριστό ήταν ανέκαθεν τρόπος ζωής για τον Ferry. Για αυτό το λόγο κάθε άλλο παρά προκαλεί απορία ότι για τις μετακινήσεις του στην Ελλάδα επέλεξε ο ίδιος ένα ιδιαίτερο μοντέλο, που θα ταίριαζε στο στυλ του και θα επικοινωνούσε άψογα την «εικόνα» του στους πολυπληθείς θαυμαστές του.

Αυτό το μοντέλο ήταν η Bentley Bentayga. Το μεγάλο SUV πρόσφερε όλη την πολυτέλεια και χλιδή που ένας Sir της ιστορίας της μουσικής θα αποζητούσε. Κάθε λεπτομέρεια στην Bentley Bentayga έχει σχεδιαστεί και μελετηθεί, για να προσφέρει απόλυτη εμπειρία οδήγησης και κορυφαία ευχαρίστηση. Από τον τετράλιτρο V8 κινητήρα των 550 PS, που εξασφαλίζει τα 100 km/h από στάση σε μόλις 4,5 sec και τελική ταχύτητα 290 km/h, μέχρι τις χειροποίητες ραφές, σε διάφορα μοτίβα, στα ειδικά επεξεργασμένα δέρματα ή τις επενδύσεις από γνήσιο, μονοκόματο κομμάτι ξύλου σε ταμπλό και πόρτες, η Bentayga είναι αναμφίβολα η επιτομή της πολυτέλειας.

Η Bentley Bentayga είναι διαθέσιμη προς ενοικίαση μέσω της Luxury Hire, της υπηρεσίας μίσθωσης ξεχωριστών αυτοκινήτων της Kosmocar. Η Luxury Hire (www.luxuryhire.gr) έχει έδρα στην Bentley Athens, στη Λεωφ. Κηφισίας 342, στο Νέο Ψυχικό.