Η Bentley Continental GT Mulliner Coupe είναι το πιο πολυτελές Grand Tourer που υπάρχει


H έκδοση Mulliner της Continental GT προσαρμόζεται απόλυτα στις προτιμήσεις του ιδιοκτήτη της. Ειδικά το εσωτερικό της.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: BENTLEY
  • 16/9/2020

Σε μάρκες σαν την Bentley το ζητούμενο είναι το ξεχωριστό και το ιδιαίτερο προκειμένου να ικανοποιηθούν και οι πιο απαιτητικοί πελάτες. Σε ότι αφορά την όμορφη Continental GT την ανάγκη αυτή καλύπτει η έκδοση Mulliner.

Αρχικά παρουσιάστηκε η Convertible ενώ σε περίπου μια εβδομάδα, πιο συγκεκριμένα στο Salon Prive στις 22 Σεπτεμβρίου, θα κάνει την εμφάνισή της και η αντίστοιχη κουπέ. Οι παραδόσεις της οποίας θα ξεκινήσουν από του χρόνου.

Εξωτερικά η Mulliner ξεχωρίζει από τις στάνταρ Continental GT κατά κύριο λόγο από τη μάσκα της, που όπως και οι αεραγωγοί διαθέτει μια διαμόρφωση «διαμάντι» που τη κάνει πιο ιδιαίτερη. Χαρακτηριστικές είναι και οι μεγάλες ζάντες των 22(!) in, με το λογότυπο της Bentley στο κέντρο τους να μην περιστρέφεται αλλά να παραμένει σε κάθετη θέση, ενώ το καλύμματα των εξωτερικών καθρεφτών είναι ασημένια.

Η πραγματική διαφορά της έκδοσης Mulliner βρίσκεται στο εσωτερικό της, όπου οι υποψήφιοι ιδιοκτήτες τους μπορούν να επιλέξουν μεταξύ οχτώ διαφορετικών χρωματικών συνδυασμών. Και εδώ υπάρχει το μοτίβο «διαμαντιού» στις επενδύσεις των καθισμάτων και στις πόρτες, ενώ η επένδυση στην κεντρική κονσόλα είναι μεταλλική.

Φυσικά δεν λείπουν και οι ξύλινες επενδύσεις, ενώ εδώ η επιλογή είναι ακόμα πιο δύσκολη, μιας και υπάρχουν 88 διαφορετικές. Τέλος, να πούμε πως οι διαθέσιμοι κινητήρες είναι και οι δύο της γκάμας, δηλαδή ο W12 των 6.000 cc και των 635 PS και ο επίσης bi turbo V8 των 4.000 cc με τα 550 PS.

Ακολουθήστε το CAR AND DRIVER στο GOOGLE NEWS για να μη χάνετε είδηση!