Η Bentley έχει το δικό της ουίσκι και κάθε φιάλη κοστίζει όσο... μία Alfa Romeo Tonale!


Το single malt έχει εμφιαλιωθεί σε ένα εντυπωσιακό μπουκάλι που εμπνεύστηκαν οι σχεδιαστές της Bentley.

  • 14/3/2024

Δεν είναι η πρώτη φορά που αυτοκινητοβιομηχανία συνεργάζεται με πολυτελές brand και παρουσιάζουν από κοινού ένα προϊόν. Τώρα ήταν σειρά της Bentley η οποία έδωσε τα χέρια με την γνωστή εταιρεία παραγωγής ουίσκι Macallan και το αποτέλεσμα της συνεργασίας τους είναι το Macallan Horizon.

Πρόκειται για ένα single malt ουίσκι που έχει εμφιαλιωθεί σε ένα φουτουριστικό μπουκάλι, το οποίο εμπνεύστηκαν οι designers της Bentley. Το στοιχείο που ξεχωρίζει είναι προφανώς η οριζόντια σχεδίασή του, που ανατρέπει τα δεδομένα, αλλά και η αλουμινένια κορδέλα που το τυλίγει.

Εξίσου premium είναι και το περιεχόμενο του μπουκαλιού το οποίο έχει επιμεληθεί η Macallan Master Whisky Maker, Kristeen Campbell. Έξι ξεχωριστά βαρέλια ουίσκι έχουν επιλεγεί από τα αποθέματα που ωριμάζουν στις αποθήκες της Macallan, με το καθένα να φέρει τα δικά του ιδιαίτερα γευστικά χαρακτηριστικά.

Το Macallan Horizon παρουσιάστηκε πρώτη φορά πριν από έναν χρόνο, ωστόσο τώρα ξεκινά και η εμπορική του πορεία όπου θα είναι διαθέσιμο σε περιορισμένο αριθμό. Όποιος θελήσει να αποκτήσει ένα από τα εντυπωσιακά μπουκάλια με το malt ουίσκι θα πρέπει να καταβάλει ένα ποσό κοντά στα 50.000 ευρώ, δηλαδή όσο κοστίζει περίπου μια Alfa Romeo Tonale PHEV.