Η ΒMW γίνεται η ίδια βελτιωτής της σειράς 8


Το μαύρο του αμαξώματος με το χρυσό που υπάρχει σε ζάντες, καθρέφτες και λεπτομέρειες δημιουργούν ένα κομψό σύνολο.

  • KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 23/6/2020

H ΒMW παρουσίασε μια ειδική έκδοση της σειράς 8 της, η οποία ονομάζεται Edition Golden Thunder και αφορά και τις τρεις εκδόσεις αμαξωμάτων με τις οποίες είναι διαθέσιμη η σειρά 8, Δηλαδή το κουπέ, το κάμπριο και το Gran Coupe. Επίσης δεν συνδυάζεται μόνο με την κορυφαία εκδοχή της, την M850i xDrive αλλά και με τις 840i και 840d xDrive.

Βασικός στόχος της γερμανικής εταιρείας με την Edition Golden Thunder είναι να επιδείξει τις δυνατότητες του τμήματος Individual της, που μπορεί να ικανοποιήσει (σχεδόν) όλες τις απαιτήσεις των πελατών της μάρκας.

Έτσι οι ειδικές αυτές εκδόσεις της 8άρας είναι διαθέσιμες μόνο σε δύο αποχρώσεις του μαύρου προκειμένου να δημιουργείται μια όσο το δυνατόν πιο έντονη αντίθεση με τις λεπτομέρειες σε χρυσό -στο χρώμα του πολύτιμου μετάλλου είναι τόσο οι ζάντες όσο και οι εξωτερικοί καθρέφτες αλλά και η πίσω αεροτομή που είναι διαθέσιμη αποκλειστικά για το κουπέ.

Ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει το σπορ πακέτο M μαζί με τα αναβαθμισμένα φρένα, ενώ στο εσωτερικό υπάρχουν οι ειδικές δερμάτινες επενδύσεις Merino της BMW Individual σε μαύρο χρώμα, λεπτομέρειες από χρυσό καθώς και τα πάντα απαραίτητα λογότυπα. Την εικόνα ολοκληρώνουν τα στοιχεία από κρύσταλλο αλλά και το ηχοσύστημα Diamond Surround της Bowers & Wilkins.