Η BMW προσφέρει απευθείας updates


Τα σύγχρονα αυτοκίνητα αρχίζουν να μοιάζουν με smartphones αφού τα συστήματα πολυμέσων τους μπορούν να ενημερώνονται γρήγορα και εύκολα.

  • KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 28/5/2019

Τόσο εύκολα που η σύνδεση θα πραγματοποιείται άμεσα και κατευθείαν με τους απομακρυσμένους σέρβερ για να γίνονται αυτόματα οι αναβαθμίσεις. Για παράδειγμα, πρόσφατα η ΒMW ανακοίνωσε πως συγκεκριμένα μοντέλα με λογισμικό Operating System 7.0 θα μπορούν να ενημερώνονται μέσω της εφαρμογής Remote Software Upgrade (απομακρυσμένη αναβάθμιση λογισμικού).

Η πρώτη αναβάθμιση είναι ήδη διαθέσιμη σε όλες τις BMW ConnectedDrive αγορές συμπεριλαμβανομένου του BMW Intelligent Personal Assistant. Το Remote Software Upgrade προσφέρει περιεχόμενο και ενημερώσεις για συγκεκριμένα οχήματα (όπως είναι η νέα Σειρά 3, η νέα Χ5, η νέα Σειρά 8 κ.α.), όπως επεκτάσεις λειτουργιών για συστήματα υποβοήθησης οδηγού (π.χ. Active Cruise Control και προστασία πλευρικής σύγκρουσης).

Η απομακρυσμένη αναβάθμιση λογισμικού διασφαλίζει ότι η BMW προσφέρει πάντα την πιο πρόσφατη ενημέρωση ώστε οι λειτουργίες να βελτιώνονται συνεχώς. Επιπλέον, οι πελάτες θα μπορούν αργότερα να προσθέσουν ψηφιακές υπηρεσίες. Ανάλογα με τις προδιαγραφές του μοντέλου οι πελάτες θα μπορούν να χρησιμοποιούν την Remote Software Upgrade από το σπίτι τους, μέσω του smartphone ή μέσα στο ίδιο το αυτοκίνητο. Οι ενημερώσεις προσφέρονται ανάλογα με την αγορά.