H BMW Σειρά 2 Coupe επιστρέφει (βίντεο)


Ένα βίντεο που μας έρχεται από την απέναντι πλευρά του Ατλαντικού, αποκαλύπτει τη σιλουέτα της επόμενης BMW Σειράς 2, έστω και αν το συγκεκριμένο πρωτότυπο κρύβεται κάτω από ένα βαρύ καμουφλάζ.

  • 26/1/2021

Στη φάση των δοκιμών σε ανοικτό δρόμο βρίσκεται η νέα γενιά της Σειράς 2 της BMW. Tο βίντεο που ακολουθεί το αλιεύσαμε από το κανάλι KindelTechAuto στο YouTube. Αυτό δείχνει το μικρό coupe της Βαυαρικής φίρμας να κινείται σε έναν αυτοκινητόδρομο στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, στα πλαίσια πιθανά των δοκιμών του σε θερμά κλίματα.

Η αλήθεια είναι πως το αυτοκίνητο φέρει βαρύ καμουφλάζ, κρύβοντας επιμελώς τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες της εξωτερικής του εμφάνισης. Παρόλα αυτά, μπορούμε να ξεχωρίσουμε ορισμένα στοιχεία, όπως οι δύο αντιδιαμετρικές απολήξεις της εξάτμισης πίσω και το ιδιαίτερο εξόγκωμα στο καπό, που πιθανά να κρύβει κάποια αεροεισαγωγή για την καλύτερη αναπνοή του κινητήρα. Εάν ισχύει αυτό, ίσως να μιλάμε για μία από τις ισχυρότερες και όχι τις βασικές εκδόσεις της επόμενης Σειράς 2 Coupe.

Αναφορικά με τη μάσκα, κρύβεται και αυτή επιμελώς από μία τετράγωνη, παραπλανητική σίτα, που δεν έχει καμία σχέση με τη σχεδιαστική φιλοσοφία της φίρμας. Αυτό που δεν μπορεί να κρυφτεί, είναι η περιορισμένη απόσταση του αυτοκινήτου από το έδαφος, τα σχετικά μικρά σε ύψος παράθυρα, που προσδίδουν ένα δυναμισμό, τα φουσκωμένα φτερά και τα χορταστικά πλευρικά skirts.

Η επόμενη γενιά της Σειράς 2 αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα εντός του τρέχοντος έτους. Αρχικά περιμένουμε τις μικρές εκδόσεις, με φήμες να θέλουν τη Μ240i να αντικαθίσταται από τη Μ245i, ενώ σε δεύτερο χρόνο θα ακολουθήσει και η κορυφαία Μ2.