H Bridgestone Παγκόσμιος Συνεργάτης στους Ολυμπιακούς Αγώνες Tokyo 2020


Η Bridgestone έχει την υπερηφάνεια να υποστηρίζει ως Παγκόσμιος Συνεργάτης τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, που διεξάγονται στην πατρίδα της, την Ιαπωνία. 

  • 16/7/2021

Η Bridgestone ιδρύθηκε το 1931 στο Kurume της Ιαπωνίας και σήμερα, 90 χρόνια αργότερα, έχει εξελιχθεί σε παγκόσμιο όμιλο με περίπου 140.000 υπαλλήλους, που αναπτύσσουν τις δραστηριότητές της σε περισσότερες από 150 χώρες και περιοχές παγκοσμίως.

Σε μία εβδομάδα από τώρα η Bridgestone έχει την υπερηφάνεια να υποστηρίζει ως Παγκόσμιος Συνεργάτης τους Ολυμπιακούς Αγώνες, που διεξάγονται στην χώρα της. Η τιμή και η συγκίνηση είναι μεγάλη και για έναν επιπλέον λόγο. Καθώς οι παγκόσμιες συνθήκες είναι ιδιαίτερες λόγω της πανδημίας, η δέσμευση αποκτά, τώρα, περισσότερο από ποτέ, πολύ μεγάλη αξία. 

Η δέσμευση αποτελεί άλλωστε ένα από τα βασικά συστατικά του DNA της Bridgestone, που είναι αιώνια αφοσιωμένη στο να υπηρετεί την κοινωνία με κορυφαία ποιότητα. Καθώς οι συνθήκες αλλάζουν και το μέλλον είναι ρευστό η Bridgestone εκπληρώνει την ευθύνη της με αποφασιστικότητα και παραμένει πάντα δίπλα σας να σας υποστηρίζει και να σας ενδυναμώνει.

Στην Ελλάδα, η ψυχή των ελαστικών Bridgestone είναι η ΕΛΑΣΤΡΑΚ. Ιδρύθηκε το 2001 και από τότε μετρά είκοσι χρόνια ασφάλειας, επιδόσεων και επιτευγμάτων καινοτομίας, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις κινητικότητας στην Ελληνική αγορά.