Η Bugatti ετοιμάζει μία extreme έκδοση της Chiron Super Sport


Mετά την Divo η Bugatti φαίνεται ότι ετοιμάζει μία πολύ ακραία έκδοση της Chiron Super Sport σε λίγα κομμάτια και με στόχο το ρεκόρ ταχύτητας.
 

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΤΑΡΗΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 20/10/2018

Σε μεγάλη κινητικότητα η Bugatti τους τελευταίους μήνες, καθώς μετά την απίστευτη Divo που παρουσίασε πριν ίγο καιρό, φήμες θέλουν να ετοιμάζει μία ακραία έκδοση της Chiron Super Sport.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις το αυτοκίνητο αυτό θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο του 2019. Θα κατασκευαστεί σε ελάχιστα κομμάτια κάπου μεταξύ των 20 και 40, και το κόστος θα είναι αντίστοιχα υψηλό.

Δεν γνωρίζουμε προς το παρόν ποιές θα είναι οι αλλαγές σε σχέση με την Chiron Super Sport, αν και είναι σχεδόν σίγουρο ότι ο 8λιτρος W16 θα αποδίδει περισσότερα από τα 1.500 άλογα της "απλής" έκδοσης. Θα έχει ένα εντελώς διαφορετικό αεροδυναμικό body kit ενώ θα έχει και μειωμένο βάρος.

Οι φήμες θέλουν αυτή την έκδοση να είναι το αυτοκίνητο με το οποίο η Bugatti θα αποπειραθεί να σπάσει το ρεκόρ ταχύτητας, παρά το γεγονός ότι ο πρόεδρός της Stephan Winkelmann έχει δηλώσει κατά καιρούς ότι αυτό δεν είναι προτεραιότητα για την εταιρία.