H Bugatti σε θέση stand by για ένα νέο μοντέλο!


Σύντομα η γαλλική εταιρία θα μάθει αν τελικά θα αποκτήσει ένα δεύτερο μοντέλο που θα πλαισιώσει την απίστευτη Chiron!

  • KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 4/4/2019

Εδώ και πολλά χρόνια υπάρχουν έντονες φήμες για την παραγωγή ενός δεύτερου μοντέλου που θα σπάσει την μοναξιά της Chiron. Θα είναι ένα τετράθυρο κουπέ; Θα είναι ένα SUV ή ένα πιο ευρύχωρο κουπέ;

Όπως και να έχει ο Stephan Winkelmann επιθυμεί διακαώς ένα δεύτερο μοντέλο λέγοντας δημόσια πως η εταιρία είναι έτοιμη να προχωρήσει αλλά δεν είναι αυτός που το αποφασίζει.

Το πράσινο φως θα πρέπει να δοθεί από το VW Group που αυτή την περίοδο δίνει σχεδόν όλη την προτεραιότητα που διαθέτει στην ηλεκτροκίνηση. Ίσως όμως το γεγονός αυτό να ωθούσε τον γερμανικό όμιλο να δώσει έγκριση σε μια crossover ολοκαίνουργια Bugatti που θα είχε plug-in υβριδική ή καθαρά ηλεκτρική έκδοση.

Άλλωστε ο Winkelmann δεν κρύβει την συμπάθεια του προς την ηλεκτροκίνηση και ήδη ο όμιλος έχει προχωρήσει αρκετά μακριά με την Porsche Taycan ή τις λοιπές PHEV εκδόσεις.

Πάντως, ένα hyper crossover μοντέλο με τα σήματα της Bugatti αφενός ίσως να δημιουργούσε ένα εσωτερικό ζήτημα με την Lamborghini Urus, αλλά αναμφίβολα θα αποτελούσε μια καλή απάντηση στην επερχόμενη Ferrari Purosangue. Για να δούμε τελικά τι θα αποφασίσει ο γερμανικός όμιλος…