H Bugatti θα παρουσιάσει και άλλo special μοντέλο στο Pebble Beach


Στη Buggati φαίνεται πως έχουν μπει για τα καλά στη λογική των ειδικών μοντέλων, με περιορισμένο ύψος παραγωγής και ακόμα πιο τσουχτερή τιμή.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 19/6/2019

Μέσα στον Αύγουστο τα «βαριά» χαρτιά της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας θα περάσουν από το Monterey Car Week ή αλλιώς Pebble Beach δείχνοντας κάποια πολύ σπέσιαλ μοντέλα ή εκδόσεις που απευθύνονται ακριβώς στο συγκεκριμένο κοινό. Δηλαδή που κατασκευάζονται σε ελάχιστα αντίτυπα και κοστίζουν πανάκριβα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες λοιπόν στο χορό αυτό θα μπει και η Bugatti, παρουσιάζοντας ένα ακόμα ειδικό μοντέλο, αντίστοιχο της Divo. Η τιμή του οποίου θα κυμαίνεται σε ανάλογα επίπεδα. Θα ξεκινά δηλαδή από τα πέντε εκατομμύρια δολάρια και θα ανεβαίνει.

Η βάση θα είναι φυσικά και εδώ η Chiron, ενώ η παρουσίαση αυτού του ειδικού μοντέλου συμπίπτει με την επέτειο των 110 χρόνων από την ίδρυση της μάρκας. Κάτι που σημαίνει πως θα είναι το τρίτο στη σειρά μοντέλο, μετά τις Chiron 110 ans Bugatti και τη μια και μοναδική LaVoiture Noire που θα είναι μέρος του εορτασμού του ιωβηλαίου.

Κάποιες πάντως πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει αναφέρουν πως η Bugatti θα δώσει σε αυτό ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στη μείωση του βάρους και στην αεροδυναμική σε σχέση με τη Divo. Άλλες πάλι φήμες κάνουν λόγο για ένα μοντέλα που προορίζεται για πίστες ή ακόμα και για την ανοιχτή εκδοχή της Chiron.