Η Cadillac Escalade έρχεται με οθόνη από το μέλλον


Η ΝΕΑ CADILLAC ESCALADE ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΕ ΚΥΡΤΗ OLED ΟΘΟΝΗ.

  • 10/2/2020

Η οθόνη P-OLED της LG αποτελεί κεντρικό στοιχείο του σχεδιασμού του μεγάλου SUV της Cadillac, του πρώτου οχήματος που διαθέτει τη λύση P-OLED Digital Cockpit Solution (DCS) της LG. Η 38 ιντσών οθόνη αποτελείται από τρία ξεχωριστά P-OLED πάνελ, από τα οποία το μεγαλύτερο έχει διάμετρο 16,9 ιντσών.

Οι τρεις κυρτές οθόνες δημιουργούν το Instrument Panel Cluster (IPC) για την εμφάνιση βασικών πληροφοριών σχετικά με το όχημα και το Integrated Central Stack (ICS) που χρησιμεύει ως οθόνη πληροφοριών ψυχαγωγίας για περιεχόμενο ήχου, βίντεο και πλοήγησης.

Το εξελιγμένο σύστημα του Escalade περιλαμβάνει λειτουργίες όπως πλοήγηση με επαυξημένη πραγματικότητα και Night Vision, οι οποίες υποστηρίζονται από λογισμικό που αναπτύχθηκε από την LG  και είναι συμβατό με το λογισμικό Automotive Safety Integrity Level (ASIL) πληρώντας τα διεθνή πρότυπα ISO για την ασφάλεια των οχημάτων.

Σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών IHS Markit, η παγκόσμια αγορά οθονών αυτοκινήτων αναμένεται να αυξηθεί από 7,8 δισ. δολάρια το περασμένο έτος σε 10,5 δισ. δολάρια έως το 2023. Η ευρεία γωνία θέασης, η κυρτότητα και τα φωτεινά γραφικά καθιστούν την οθόνη P-OLED σε όχημα παραγωγής πιο εύκολη στη χρήση για τους οδηγούς. Επίσης, η ευελιξία και η απαράμιλλη λεπτότητα της τεχνολογίας OLED είναι ελκυστικά χαρακτηριστικά για τους κατασκευαστές premium αυτοκινήτων που θέλουν να παρουσιάσουν νέες καινοτομίες.