Η Citroen καινοτομεί στον χώρο του leasing με μία νέα πρόταση


Η Citroen παρουσιάζει έναν νέο τρόπο μίσθωσης που εκτοξεύει την διάρκεια έως και τα 15 έτη, καθιστώντας τον κύκλο ζωής του οχήματος πιο βιώσιμο. 

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 12/10/2022

Η Citroen προσφέρει μία νέα υπηρεσία στους πελάτες της, κατανοώντας πλήρως τις οικονομικές ανάγκες και συνήθειές τους, φέρνοντας την καινοτομία στον χώρο του leasing.

Ο θεσμός του leasing αποτελεί μία υπηρεσία μακροπρόθεσμης ενοικίασης αυτοκινήτων, η οποία μπορεί να διαρκέσει από 36 μήνες, έως και 15 χρόνια, σύμφωνα με τη Citroen. Οι Γάλλοι πρωτοπορούν στον χώρο αυτό, εισάγοντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο εγγύησης και αναβαθμίσεων σε βάθος χρόνου.

Η Citroen ανέλυσε σε βάθος τις αγοραστικές συνήθειες του μέσου αγοραστικού κοινού, του οποίου η βασική ανάγκη είναι να επεκτείνει τη ζωή του οχήματός του, οπότε και συχνά προκύπτει η ανησυχία για την αξιοπιστία του εκάστοτε αυτοκινήτου. Έτσι, η εταιρεία εγγυάται μακροπρόθεσμα για τα οχήματά της, προσφέροντας ένα νέο σύστημα leasing.

Ο Laurent Barria, Διευθυντής του Τμήματος Marketing της Citroen, εξήγησε ότι: «Δουλεύουμε πάνω σε ένα νέο μοντέλο leasing, το οποίο δε θα διαρκεί 36 ή 48 μήνες, αλλά ακόμα και 15 έτη. Ελπίζω ότι η παρουσίαση αυτού του προϊόντος μπορεί να έρθει μέσα στην επόμενη χρονιά, επειδή στο άμεσο μέλλον θα έχουμε πελάτες που θα ενδιαφέρονται στο να έχουν κινητικότητα σε καλές συνθήκες και μετά από 12 χρόνια, με παγκόσμιο κύκλο ζωής τα 15 χρόνια ή 250.000 km, με το αυτοκίνητο σε τέλεια κατάσταση, και τους πελάτες να έχουν, τον 10ο χρόνο, το ίδιο συμβόλαιο συντήρησης με τον πρώτο χρόνο.»

Το πλάνο της Citroen είναι να δώσει στους πελάτες της την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μοντέλο για έως και 15 έτη, καταβάλλοντας ένα χρηματικό ποσό κάθε μήνα, ακριβώς όπως θα ενοικίαζαν ένα οικόπεδο ή διαμέρισμα. Το συμβόλαιο θα συμπεριλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο πακέτο συντήρησης και αναβαθμίσεων, το οποίο θα εξασφαλίζει την καλή λειτουργία του οχήματος, και τα 15 χρόνια της διάρκειας του συμβολαίου.

Σύμφωνα με τον Barria, η εγγύηση της άψογης λειτουργίας των οχημάτων για ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα είναι ο μοναδικός παράγοντας που κάνει το έργο της Citroen απαιτητικό: «Το πιο περίπλοκο κομμάτι αυτού του πρότζεκτ είναι το γεγονός ότι πρέπει να εγγυηθούμε στους πελάτες, για παράδειγμα, τις ίδιες παροχές και υπηρεσίες, τον 10ο και τον 15ο χρόνο του συμβολαίου.»