Η εγκληματική ενέργεια του S. Ogier από δεύτερη κάμερα (Video)


Το ατύχημα του S. Ogier σε δημόσιο δρόμο επισκίασε τη νίκη του Αλσατού στο Ράλι Κροατίας εγείροντας ερωτήματα για την εγκληματική, όπως αποκαλύπτει νέο video, συμπεριφορά του Παγκόσμιου Πρωταθλητή.

  • 26/4/2021

Η είδηση ότι ο S. Ogier ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα σε δημόσιο δρόμο την τρίτη και τελευταία ημέρα του Ράλι Κροατίας επισκίασε ακόμα και την ίδια την εξέλιξη του αγώνα, η οποία πήρε μια δραματική τροπή με τον Αλσατό να καταφέρνει να κερδίζει στο νήμα τον Evans και να κατακτά μια σημαντική, για τη συνέχεια, νίκη.

Σχεδόν 24 ώρες μετά, ένα νέο video επιβεβαιώνει τα όσα είχαν αφήσει να εννοηθούν οι πρώτες εικόνες από το συμβάν.

O S. Ogier όχι μόνο έχει κλείσει τον δρόμο του ανυποψίαστου Κροάτη οδηγού αλλά φαίνεται η κίνησή του να έχει γίνει σκόπιμα, καθώς δυσκολεύεται κανείς να φανταστεί ότι ένας επαγγελματίας οδηγός αγώνων θα κάνει να τέτοιο παιδαριώδες λάθος και μάλιστα σε δημόσιο δρόμο.

Μάλιστα η… απείρως αντικοινωνική συμπεριφορά του S. Ogier συνεχίστηκε και μετά το ατυχές συμβάν όταν αρνήθηκε να συμμορφωθεί με τις εντολές των τοπικών αστυνομικών αρχών, ρισκάροντας να παρασύρει έναν αστυνομικό ο οποίος επιχείρησε να αποτρέψει τη φυγή του.

Ο S. Ogier έχει ήδη τιμωρηθεί με πρόστιμο ύψους 7.000 ευρώ, καθώς παραβίασε και έναν ερυθρό σηματοδότη και ποινή αποκλεισμού από έναν αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος σε περίπτωση που υποπέσει στο ίδιο παράπτωμα.