Η εξατομίκευση μιας BMW!


Αμέτρητες δυνατότητες προσαρμογής στο προσωπικό του γούστο προσφέρει η BMW στον υποψήφιο αγοραστή.

  • 20/11/2017

Η δυνατότητα “εξατομίκευσης” στην αισθητική προσέγγιση (και όχι μόνον) ενός αυτοκινήτου είναι αυτό που εν πολλοίς κάνει την διαφορά και εντάσσει (ή όχι) έναν κατασκευαστή στον κλειστό club των premium αυτοκινήτων.

Και η BMW ως είναι ένας γνήσιος εκπρόσωπος το πηγαίνει ένα βήμα πιο πάνω προσφέροντας τη δυνατότητα μέσα από τις σειρές “Individual” τη δυνατότητα επιλογής αυτοκινήτου της ανάμεσα σε 200 κωδικούς αναφορικά με τον εξοπλισμό και τα μηχανικά μέρη, κυρίως την εξατομίκευση στο προσωπικό γούστο του πελάτη.

 

Ο λόγος για την BMW Individual, που για όσους δεν το γνωρίζουν έχει κλείσει ήδη 25 χρόνια λειτουργίας και την οποία η BMW Hellas μας παρουσίασε πρόσφατα σε μια ωραία εκδήλωση!

Ο κος Νίκος Καψής, product manager, παρουσίασε τη γκάμα προϊόντων της BMW Individual Collection, αναφερόμενος στις διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού από ξύλο, δέρματα από επιλεγμένα βυρσοδεψεία και επιπλέον χρώματα αμαξώματος, όπως και τη δυνατότητα που προσφέρεται στον αγοραστής για την επιλογή ειδικού εξοπλισμού.

Τα ανωτέρω, ήταν... προνόμιο της σειράς 7, ωστόσο η εταιρεία στοχεύει της διεύρυνση και στην υπόλοιπη γκάμα.

 

Προσοχή στη λεπτομέρεια

 

Σύμφωνα με την BMW όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι επιλεγμένα, όπως τα δέρματα που προέρχονται από εκλεκτές ράτσες βοειδών που τρέφονται σε μεγάλα υψόμετρα προκειμένου να μην υπάρχουν ελαττώματα στο δέρμα, όπως ουλές από γδαρσήματα, τσιμπήματα από έντομα, κ.α..

Oι ξύλινες επενδύσεις είναι από κορυφαίες ποικιλίες δένδρων, λειαίνονται με αμμοβολή, βερνικώνονται και στιλβώνονται ώστε να εναρμονίζονται με τις αυστηρές προδιαγραφές του BMW Individual.