Η εντυπωσιακή μάχη τριών τετρακίνητων θηρίων (βίντεο)


Θα μπορούσε να συγκρίνει κανείς ένα Audi RS3 sedan με μία BMW X3M Competition και μία BMW X6M50i; Στην πράξη, ναι, θα μπορούσε. Και το έκανε, μέσα σε ένα αεροδρόμιο.

  • 13/10/2020

Στην προκειμένη περίπτωση μιλάμε για ένα πολύ δυνατό sedan και δύο αντίστοιχα ισχυρά SUV. Άλλα αμαξώματα, άλλες φιλοσοφίες, με μόνο κοινό ότι πρόκειται για ακριβές, τετρακίνητες προτάσεις Γερμανών κατασκευαστών.

Πιθανά αυτά να μην αποτελούσαν ποτέ  κάποιο ουσιαστικό δίλημμα για ένα δυνητικό αγοραστή. Αφού όμως οι δημιουργοί του σχετικού βίντεο κατάφεραν να τα βάλουν στο χέρι, είπαν να δουν πόσο καλά μπορούν να τα καταφέρουν, το ένα απέναντι στο άλλο.

Η όλη παρουσίαση ξεκινά με τον οικοδεσπότη να μιλάει περπατώντας σε κάποιο ναύσταθμο, με ένα αμερικάνικο αεροπλανοφόρο στο background.

Θα ήταν τέλειο να βλέπαμε τα τρία οχήματα επάνω στο κατάστρωμα του αεροπλανοφόρου, κάτι τέτοιο όμως θα απαιτούσε ένα διαφορετικό επίπεδο προσπάθειας, δημοσίων σχέσεων και γνωριμιών μέσα στο πολεμικό ναυτικό των ΗΠΑ…

Παρόλα αυτά, και ο αεροδιάδρομος μια χαρά κάνει τη δουλειά, αφού δεν μιλάμε για κάποια ολοκληρωμένη δοκιμή αλλά για μία σύγκριση επιταχύνσεων. Εδώ θα δώσουμε ένα hint, ότι η BMW Χ6 αποτελεί με διαφορά το πιο ογκώδες και βαρύ όχημα, με τη χειρότερη αναλογία κιλών προς ίππο.

Οπότε μην περιμένετε να τη δείτε να διαπρέπει στο άτυπο αυτό συγκριτικό. Τι γίνεται όμως μεταξύ των Audi RS3 και BMW Χ3Μ; Αυτό δεν θα σας το αποκαλύψουμε. Μπορείτε να το δείτε μόνοι σας, στο βίντεο που ακολουθεί.