Η exclusive Porsche Panamera Platinum Edition


Η Porsche παρουσίασε την αποκλειστική ειδική έκδοση Panamera Platinum Edition με πολλά exclusive στοιχεία εξοπλισμού.

  • 12/11/2021

Η Porsche παρουσιάζει μία ιδιαίτερη και αποκλειστική ειδική έκδοση της Panamera, την Platinum Edition. Συνδυάζοντας μερικά πολύ διακριτικά χαρακτηριστικά της σχεδίασης με το πακέτο Satin Gloss Platinum με μια πολύ πλούσια λίστα βασικού εξοπλισμού, η ειδική έκδοση προσφέρεται με όλα τα διαθέσιμα σύνολα των εκδόσεων Panamera, Panamera 4 και Panamera 4 E-Hybrid.

Οι εξαιρετικά πλούσιες εξοπλιστικά επιλογές που αποτελούν μέρος του στάνταρ πακέτου της Platinum Edition περιλαμβάνουν προσαρμοζόμενη αερανάρτηση με Porsche Active Suspension Management (PASM), εξωτερικούς καθρέπτες με αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητας, κύριους προβολείς LED matrix με Porsche Dynamic Light System Plus (PDLS Plus), το σύστημα πανοραμικής οροφής, Park Assist με κάμερα οπισθοπορείας και για τα υβριδικά μοντέλα διατίθεται ένας ενσωματωμένος φορτιστής AC με ισχύ φόρτισης 7,2 kW. Οι βαμμένες σε πλατίνα ζάντες Exclusive Design Sport 21 ιντσών, οι μαύρες σπορ απολήξεις της εξάτμισης, τα τζάμια ιδιωτικής χρήσης, οι επενδύσεις στα πλαϊνά παράθυρα σε High-Gloss Black και τα πίσω φώτα Exclusive Design υπογραμμίζουν τη δυναμική κομψότητα του αυτοκινήτου.

Η Panamera Platinum Edition είναι αναγνωρίσιμη εμφανισιακά από μερικά χαρακτηριστικά της βαμμένα αποκλειστικά σε Platinum απόχρωση, όπως τα τελειώματα των αεραγωγών πίσω από τους μπροστινούς τροχούς, το λογότυπο της Porsche και την ονομασία του μοντέλου πίσω καθώς και στα υβριδικά μοντέλα το λογότυπο «e-hybrid» στα πλευρά. Επιπλέον, προαιρετικά διατίθενται οι ζάντες Panamera Style 20 ιντσών σε Platinum.

Τα πολυτελή στοιχεία συνεχίζονται και στο εσωτερικό με το σπορ τιμόνι GT και τα συστήματα Power Steering Plus, Lane Change Assist, και soft-close πόρτες που κλείνουν μόνες τους με Comfort Entry, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα άνετα μπροστινά καθίσματα 14 κατευθύνσεων με πακέτο μνήμης, θερμαινόμενα πίσω καθίσματα, BOSE Surround ηχοσύστημα, το εσωτερικό πακέτο φινιρίσματος από βουρτσισμένο αλουμίνιο σε μαύρο χρώμα και το σήμα της Porsche στα προσκέφαλα. Τα προστατευτικά του μαρσπιέ είναι κατασκευασμένα από βουρτσισμένο αλουμίνιο σε μαύρο χρώμα και διαθέτουν το λογότυπο Platinum Edition. Επιπλέον, όλα τα μοντέλα Platinum Edition διαθέτουν στάνταρ αναλογικό ρολόι στο ταμπλό.

Ανάλογα με την αγορά, η Platinum Edition θα είναι διαθέσιμη για τα Panamera, Panamera 4 και Panamera 4 E-Hybrid. Στην Ευρώπη, ο premium εξοπλισμός διατίθεται και στα αντίστοιχα μοντέλα Sport Turismo. Το μοντέλο θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες στις 17 Νοεμβρίου. Οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν στα τέλη Ιανουαρίου του 2022.