Η Ferrari Monza SP2 «απογειώνεται» δια χειρός Mansory


Η Mansory αναλαμβάνει να δώσει το κάτι παραπάνω στη μοναδική Ferrari Monza SP2.

  • 14/7/2022

Η Mansory είναι γνωστή για τις εξωφρενικές δημιουργίες της, όμως στην περίπτωση της Ferrari Monza SP2 κάνει μία εξαίρεση, «σεβόμενη» τη μοναδικότητα αυτού του αυτοκινήτου.

Βάζει σε λειτουργία το νέο της πρόγραμμα, ονόματι Mansory Bespoke, και για τη Monza SP2, έχει εστιάσει σε τέσσερις βασικούς τομείς κατά τη βελτίωσή της: τον σχεδιασμό, τους τροχούς, την απόδοση και το εσωτερικό.

Μάλιστα, κάθε αγοραστής μπορεί να επιλέξει πώς και τι θα αλλάξει σε κάθε έναν από αυτούς τους τομείς, ώστε να καταλήγει με ένα μοναδικό, ταιριαστό στα γούστα του αποτέλεσμα.

Το παράδειγμα που παρουσιάζει ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος διαθέτει ένα νέο εμπρός splitter, ενώ στο πίσω μέρος διαθέτει νέο, μεγαλύτερο διαχύτη, αμφότερα κατασκευασμένα από ανθρακόνημα.

Ο πελάτης που έκανε παραγγελία το εν λόγω μοντέλο ζήτησε δύο μαύρες ρίγες να διατρέχουν το καπό, «σπάζοντας» το κατακόκκινο του αμαξώματος, καθώς και μαύρες ζάντες 'YT.5 Air'. 

Τέλος, κάτω από το καπό, τοποθετήθηκε νέα εισαγωγή αέρα και εξάτμιση, αυξάνμοντας κατά τι την απόδοση από τον κινητήρα V12, από τους 799 ίππους στους 830 ίππους.