Η Ferrari Stallone θα μπορούσε να είναι η επόμενη LaFerrari


Με τόσο ονειρεμένη σχεδίαση αυτή η φανταστική δημιουργία θα πρέπει να βάζει σε σκέψεις ακόμη και τους ειδικούς στο Maranello.

  • KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 26/2/2020

Η ιταλική φίρμα μπορεί να ετοιμάζεται για το λανσάρισμα της Purosangue, του πρώτου της SUV. Επίσης, μπορεί να εξελίσσει ακόμη και ένα πλήρως ηλεκτρικό μοντέλο για το 2025. Ωστόσο, όλοι περιμένουν τον πνευματικό διάδοχο της LaFerrari ο οποίος θα μπορούσε να είναι κάλλιστα μια πανέμορφη σύλληψη όπως αυτή που βλέπεις στην οθόνη σου.

Πρόκειται για μία πολύ όμορφη ψηφιακή δημιουργία του γραφίστα Murray Sharp  για λογαριασμό της σελίδας Behance, την οποία ονομάζει Stallone (προς τιμή ενός επιβήτορα αλόγου… και όχι του γνωστού ηθοποιού). Φυσικά το χρώμα δεν θα μπορούσε να είναι παρά μόνο κόκκινο με το πίσω μέρος να αποσπά την προσοχή χάρη στις τεράστιες εισαγωγές αέρα και τα ανασηκωμένα καπούλια για μέγιστο downforce.

Την προσοχή τραβούν και οι ψηλά τοποθετημένες απολήξεις και κάτω από το κρύσταλλο δεν θα μπορούσε να υπάρχει παρά ένας V12 υποβασταζόμενος από ένα υβριδικό σύστημα. Το οποίο θα μπορούσε να προσφέρει και μερικά αθόρυβα χιλιόμετρα χάρη στην ηλεκτρική του κίνηση. Όπως και να έχει το αποτέλεσμα είναι φανταστικό. Στην κυριολεξία!