Η φωτιά στο κτίριο της Αιόλου φέρνει κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας


Η ανάγκη πραγματοποίησης εργασιών ελέγχου του κτιρίου έφερε άμεσο κλείσιμο δρόμων μεταξύ Σταδίου και Αθηνάς. Δείτε την εναλλακτική διαδρομή.

  • 25/4/2023

H πυρκαγιά που ξέσπασε, το πρωί της Δευτέρας (24/4) σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στη συμβολή των οδών Αιόλου και Αγίας Ειρήνης στην Αθήνα φέρνει κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Συγκεκριμένα, εξαιτίας της πραγματοποίησης εργασιών ελέγχου επικινδυνότητας στο συγκεκριμένο κτίριο επί της οδού Αιόλου θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου επί της οδού Καραγεώργη Σερβίας, η οποία εν συνεχεία μετονομάζεται σε Περικλέους, συνέχεια Αθηναϊδος, συνέχεια Αγίας Ειρήνης, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Σταδίου και Αθηνάς, περιοχή αρμοδιότητας Δήμου Αθηναίων.

Η συγκεκριμένη πλήρης διακοπή κυκλοφορίας θα διαρκέσει μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών ελέγχου επικινδυνότητας του συγκεκριμένου κτιρίου.

Η Τροχαία γνωστοποίησε ότι οι οδηγοί μπορούν εναλλακτικά να διέρχονται μέσω των οδών Μητροπόλεως, δεξιά Αιόλου, αριστερά Ερμού, δεξιά Αθηνάς.

Οι οδηγοί των οχημάτων καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα συγκεκριμένα σημεία και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.