H γκάμα του Fiat 500 ξεπέρασε τα τρία εκατομμύρια πωλήσεων!


Ένα 500 C Star, είναι το αυτοκίνητο που συμπλήρωσε τα 3.000.000 πωλήσεων της οικογένειας Fiat 500 στην Ευρώπη.

  • KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 19/6/2019

Στο νεότερο κεφάλαιο της ιστορίας του το Fiat 500 λανσαρίστηκε πριν από 12 χρόνια και έκτοτε οι Ιταλοί αποφάσισαν να βασίσουν όλα τα μοντέλα τους πάνω στο μοτίβο του μικρότερου. Η επιτυχία της οικογένειας 500 είναι σημαντική σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, με το 62% των συνολικών πωλήσεων να έχουν πραγματοποιηθεί εκτός Ιταλίας με σημαντικότερες αυτές της Βρετανίας, της Γαλλίας, της Γερμανίας και της Ισπανίας.

Το αυτοκίνητο που έσπασε το ρεκόρ είναι ένα cabrio 500 της ειδικής έκδοσης Star, βαμμένο στο ειδικό λευκό χρώμα Stella White που ξεχωρίζει χάρη στις ροζ ανταύγειες που έχει.

Το Fiat 500 κατάφερε να εξελιχθεί σε μία οικογένεια οχημάτων μεγιστοποιώντας τις επιλογές για το κοινό. Παράλληλα η δημιουργία ειδικών εκδόσεων, όπως οι πιο πρόσφατες Star και Rockstar, αποτελεί ακόμα ένα στοιχείο που κάνει ιδιαίτερα ξεχωριστά τα μοντέλα της οικογένειας 500.        

Δίπλα στο 500, το 500Χ εφοδιασμένο με τους νέους κινητήρες Turbo FireFly  συνεχίζει να είναι ένα από τα δημοφιλέστερα SUV στην Ευρώπη χάρη στο στιλ και την τεχνολογία που διαθέτει. Τέλος το 500L κατάφερε με μία σειρά MPV σχεδιαστικών λύσεων να αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση.