Η γυμνή αλήθεια της Porsche Taycan (Video)


Αποκαλυπτική ήταν η εμφάνιση της Porsche Taycan στο φεστιβάλ ταχύτητα του Goodwood, με το ηλεκτρικό sportscar να παρουσιάζει σε κοινή θέα τα περισσότερα από τα σχεδιαστικά και μη χαρακτηριστικά της.

  • KEIMENO: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΝΑΛΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 8/7/2019

Απέχουμε μερικούς μήνες από την παγκόσμια πρεμιέρα της πρώτης ηλεκτροκίνητης πρότασης στην ιστορία της Porsche, ωστόσο, η γερμανική φίρμα δεν θα μπορούσε να αφήσει την ευκαιρία που λέγεται “Goodwood Festival of Speed” να περάσει ανεκμετάλλευτη.

Έτσι, λοιπόν, η ντυμένη στα μαύρα Porsche Taycan βρέθηκε στην φημισμένη ανάβαση του 1,8 χιλιομέτρου, αφήνοντας σε κοινή θέα τα περισσότερα από τα σχεδιαστικά της χαρακτηριστικά.

Ομολογουμένως, το ελαφρύ καμουφλάζ του υπό εξέλιξη ηλεκτροκίνητου μοντέλου της Porsche άφησε ελάχιστα στη φαντασία όσων είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν από κοντά το φετινό φεστιβάλ ταχύτητας του Goodwood, επιβεβαιώνοντας ότι απέχει μια ανάσα από τη γραμμή παραγωγής.

Ένας ακόμα λόγος για να στρέψει κανείς το βλέμμα του προς την ηλεκτροκίνητη Porsche ήταν και ο Mark Webber, ο οποίος βρέθηκε για μία ακόμα φορά πίσω από το τιμόνι της Taycan ως πρεσβευτής και επίσημος δοκιμαστής της γερμανικής φίρμας.

Να θυμίσουμε ότι η ισχύς της Porsche Taycan αναμένεται να φτάνει τους 600 ίππους, ενώ η αυτονομία της θα αγγίζει τα 500 χιλιόμετρα, αποτελώντας επί της ουσίας ότι πιο προηγμένο έχει να παρουσιάσει αυτή την στιγμή η ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία στο κομμάτι της ηλεκτροκίνης.