Η Hyundai εξελίσσει το δικό της Ignis


Τουλάχιστον δύο θα είναι τα αστικών διαστάσεων και προδιαγραφών crossover που πρόκειται να εντάξει στην γκάμα της η Hyundai μέσα στο 2021 με το μικρότερο εξ αυτών να παραπέμπει ευθέως στο Suzuki Ignis.

  • 26/11/2020

Το Suzuki Ignis συνδυάζει αν μη τι άλλο μοναδικά για την κατηγορία του χαρακτηριστικά. Δεν είναι μόνον οι ξεκάθαρα αστικές διαστάσεις του ή το mild hybrid κινητήριο σύνολο που βρίσκεται κάτω από το καπό του αλλά και οι εκδόσεις με κίνηση στους τέσσερις τροχούς, οι οποίες υποστηρίζουν και με το παραπάνω την παρουσία του μακριά από την άσφαλτο.

Σε αυτή τη λογική πρόκειται να κινηθεί και το μικρότερο σε διαστάσεις crossover της Hyundai το οποίο έχει ήδη ξεκινήσει τις δοκιμές εξέλιξης, δείχνοντας να μην απέχει σημαντικά από τη γραμμή παραγωγής.

Οι αναλογίες όπως άλλωστε και ο σχεδιασμός του αμαξώματος έχει ήδη διαμορφωθεί και παρά το γεγονός ότι το βαρύ καμουφλάζ που σκεπάζει τις επιφάνειες του κορεατικού crossover δεν αφήνει το περιθώριο κρίσεων ή συγκρίσεων, είναι προφανές ότι η έκδοση παραγωγής θα κινηθεί πολύ κοντά στη λογική του Suzuki Ingis.

Βέβαια, η πιθανότητα δημιουργίας τετρακίνητων εκδόσεων από τους Κορεάτες είναι μάλλον μικρή, καθώς ελάχιστοι είναι εκείνοι πλέον που επιζητούν τη συγκεκριμένη πολυτέλεια στην ευρύτερη κατηγορία των crossover πόλης.

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι η Hyundai έχει στα σκαριά ένα ακόμα αστικών διαστάσεων SUV, το οποίο θα ονομάζεται Bayon και θα βασίζεται στο επίσης νέο i20.