Η Hyundai θα αποκαλύψει το νέο της sport coupe στις 15 Ιουλίου (photos)


Η Hyundai δημοσίευσε δύο φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής της, προετοιμάζοντας το κοινό της για την αποκάλυψη του νέου σπορ coupe αυτοκινήτου της, που αναμένεται να γίνει στις 15 Ιουλίου.

  • 7/7/2022

Σύμφωνα με το motor1.com, η Hyundai σκοπεύει να αποκαλύψει, όχι ένα, αλλά τρία διαφορετικά μοντέλα στις 15 Ιουλίου 2022, ημέρα γνωστή από την εταιρεία και ως N Day.

Την ερχόμενη εβδομάδα, η Hyundai θα παρουσιάσει την επόμενη γενιά αυτοκινήτων υψηλής απόδοσης της εταιρείας, με την ίδια να κάνει tease μέσω των λογαριασμών κοινωνικής δικτύωσής της.

Κρίνοντας από τις υπόλοιπες φωτογραφίες που δημοσίευσε η εταιρεία, το μοντέλο θα είναι μάλλον ηλεκτρικό και θα έχει περιορισμένη χωρητικότητα επιβατών, με την Hyundai να ακολουθεί την κλασσική γραμμή αγωνιστικών αυτοκινήτων υψηλής απόδοσης.

Τα μοντέλα που πιθανότατα θα αποκαλυφθούν είναι το sport coupe της Hyundai, το Ioniq 8 και το Ioniq 5 N. Ένα μοντέλο που θα μπορούσε να μας δώσει μία ιδέα για το πως θα είναι εσωτερικά το Ioniq 8 είναι το Kia EV6 GT, που φέρει δύο ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 576 PS και 740 Nm ροπής, κάνοντας τα 0-100 σε 3.5 sec.

Με το Ioniq 5 N να βρίσκεται εδώ και καιρό στο στάδιο της εξέλιξης, είναι πολύ πιθανό να απεικονίζεται στη μία από τις τρεις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Hyundai στα κοινωνικά της δίκτυα.