Η Hyundai θα αποκτήσει και pick-up


ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΟΡΕΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΘΑ ΕΙΣΧΩΡΗΣΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ PICK-UP.

  • 3/12/2018

H επιβεβαίωση έρχεται από το νέο επικεφαλής στο τμήμα σχεδιασμού Luc Donckerwolke ο οποίος δήλωσε σε βρετανικό περιοδικό πως το pick-up είναι στο τελικό στάδιο σχεδιασμού και πως θα περάσει στην παραγωγή το 2020. Όσον αφορά στα μηχανικά μέρη δεν υπάρχει ακόμη κάτι το ανακοινώσιμο αν και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο ως βάση τα μηχανικά μέρη του Santa Fe.

Έτσι, η Hyundai θα επιστρέψει στην κατηγορία των «αγροτικών» ενώ ανάλογο μοντέλο θα κυκλοφορήσει και με τα σήματα της Kia. Ήδη από το 2015 η Hyundai είχε παρουσιάσει στην έκθεση αυτοκινήτου του Detroit το πρωτότυπο Santa Cruz που βλέπετε στις φωτογραφίες.

Το pick-up που ετοιμάζουν οι Κορεάτες θα είναι ένα μεγάλο με δεδομένη την διπλοκάμπινη έκδοση αμαξώματος που θα αντιμετωπίσει το Ford Ranger, το Toyota Hilux, το Nissan Navara κ.α. To αντίστοιχο pick-up της Kia θα ακολουθήσει αργότερα με κύριο στόχο την αγορά της Ευρώπης σε αντίθεση με το Hyundai που θα έχει ως προτεραιότητα την αμερικανική ήπειρο.