H Ηonda τα έβαψε... χρυσά!


Για να γιορτάσει το χρυσό ιωβηλαίο της, δηλαδή τα 50 χρόνια της στην Αυστραλία,  η εκεί αντιπροσωπεία έβαψε όλα τα μηχανήματα της εταιρίας σε χρυσό.
 

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΤΑΡΗΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 2/2/2019

Μία πολύ ιδιαίτερη ιδέα είχε η αντιπροσωπεία της Honda στην Αυστραλία για να γιορτάσει τα 50 χρόνια της στην εγχώρια αγορά. Κάθισε και έβαψε όλα τα προϊόντα της εταιρίας σε χρυσό χρώμα, όχι μόνο τα αυτοκίνητα και τις μοτοσικλέτες αλλά και τα χορτοκοπτικά ακόμα και τις γεννήτριες.


Η προωθητική αυτή ενέργεια περιλαμβάνει το NSX και το Type R, την CBR1000RR Fireblade, την CRF 450L, το CRF50F, την μηχανή γκαζόν HRU19 Buffalo καθώς και την γεννήτρια ρεύματος με τον κωδικό EU22i.

Για να υπάρξει αυτή η χρυσή απόχρωση τα αυτοκίνητα καλύφθηκαν με ένα χρωμιωμένο φιλμ στο χρώμα του χρυσού ενώ πάνω από αυτό τοποθετήθηκε ένα ακόμα φιλμ ωστε τα αυτοκίνητα να μην "βγάζουν μάτια" με τις αντανακλάσεις.

Τα οχήματα θα περιοδεύσουν την Αυστραλία για να γιορταστεί το χρυσό ιωβηλαίο της παρουσίας της εταιρίας στην χώρα, όπου μέσα σ' αυτές τις πέντε δεκαετίες έχει καταφέρει να πουλήσει πάνω από 5 εκατομμύρια προϊόντα κάθε είδους από αυτά που παράγει.