H καρδιά της Mazda χτυπάει στη Γλυφάδα


Μετά την ανακοίνωση της επανόδου της Mazda στην Ελλάδα, ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα που δεν ήταν άλλο από την έναρξη λειτουργίας του πρώτου καταστήματος της νέας εποχής της Mazda στη χώρα μας.

  • 8/6/2019

Έτσι, σε ένα εορταστικό κλίμα έγιναν τα εγκαίνια της MAZDA AutoΟne, μέλους του Ομίλου Συγγελίδη, στη Γλυφάδα. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν φίλοι και συνεργάτες του ομίλου και της Mazda οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη νέα εποχή της ιαπωνικής φίρμας στην Ελλάδα, να ξεναγηθούν στο νέο κατάστημα-ναυαρχίδα και να διασκεδάσουν στο πάρτι που ακολούθησε. Την εκδήλωση μεταξύ άλλων τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρέσβης της Ιαπωνίας κ. Yasuhiro Shimizu, η Εμπορική Ακόλουθος της Ιαπωνικής Πρεσβείας κ. Yukiko Fujisawa, ο Δήμαρχος Γλυφάδας κ. Γιώργος Παπανικολάου καθώς και ο κ. David McGonigle, Regional Director Mazda Central & South East Europe.

Η ολοκληρωμένη υπερσύγχρονη μονάδα – πρότυπο της Mazda AutoΟne συνολικής έκτασης 2.100 τ.μ. έχει ως πρωταρχικό στόχο την διαρκή και αξιόπιστη παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών τόσο σε επίπεδο πωλήσεων όσο και σε επίπεδο υπηρεσιών μετά την πώληση, στοχεύοντας σε μια κορυφαία εμπειρία εξυπηρέτησης. Είναι μάλιστα ακόμη πιο σημαντική η δημιουργία της νέας έκθεσης της AutoOne, καθώς πρόκειται για την πρώτη έκθεση στην Ευρώπη που υιοθετεί τη νέα εταιρική ταυτότητα της Mazda.  Ο κ. David McGonigle δήλωσε όχι μόνο ενθουσιασμένος αλλά και εντυπωσιασμένος από την έκταση, την ποιότητα και την αισθητική του χώρου, καθώς είναι ακριβώς στα νέα πρότυπα της ιαπωνικής φίρμας.

Στους χώρους της έκθεσης διατίθενται όλες οι νέες εκδόσεις των μοντέλων της Mazda, εξουσιοδοτημένο συνεργείο με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, σύγχρονα ειδικά εργαλεία διάγνωσης και επισκευής αλλά και πλούσια γκάμα ανταλλακτικών και αξεσουάρ. Παράλληλα, προσφέρεται στους πελάτες η δυνατότητα δοκιμαστικής οδήγησης για όλα τα μοντέλα της Mazda καθώς και αυτοκίνητο αντικατάστασης για τους πελάτες του συνεργείου.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά και να οδηγήσουν όλη την ευρωπαϊκή σειρά μοντέλων της ιαπωνικής μάρκας, ξεκινώντας από το Mazda2, το ολοκαίνουριο Mazda3, το Mazda6, το  Mazda CX-3, το Mazda CX-5 και το εμβληματικό Mazda MX-5. Όλα τα αυτοκίνητα χαρακτηρίζονται από την σχεδιαστική γλώσσα ΚODO: Soul of Motion, τεχνολογίες SKYACTIV και πλήρη γκάμα συστημάτων ασφαλείας i-ACTIVSENSE safety. Η νέα έκθεση Mazda AutoOne βρίσκεται στη Λ. Βουλιαγμένης 88, στη Γλυφάδα. 

Mazda OneOne
Mazda OneOne

Στα εγκαίνια της έκθεσης παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων οι κ.κ Πολυχρόνης Συγγελίδης, Yasuhiro Shimizu (Πρέσβης της Ιαπωνίας στην Ελλάδα), David McGonigle (Regional Director Mazda Central & South East Europe), Γιάννης Συγγελίδης και Γιώργος Συγγελίδης.