Η Kosmocar-Skoda χορηγός του Μίλτου Τεντόγλου, χρυσού Ολυμπιονίκη του Τόκιο


Η Kosmocar-Skoda ανακοίνωσε την χορηγία στον χρυσό Ολυμπιονίκη του Τόκιο στο άλμα εις μήκος Μίλτο Τεντόγλου, στην προετοιμασία και τους αγώνες του. 

  • 4/3/2022

Ο Μίλτος Τεντόγλου, με προσωπική καλύτερη επίδοση στα 8,60 μέτρα, εξέπληξε όλη την υφήλιο το περασμένο καλοκαίρι, κατακτώντας με εντυπωσιακό τρόπο το χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Με ολύμπια ψυχραιμία, ο Γρεβενιώτης αθλητής με ένα απίθανο άλμα στην τελευταία του προσπάθεια στα 8,41 μέτρα, ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και έγραψε τη δική του χρυσή σελίδα στην ιστορία του Ολυμπισμού.

Τα λεπτά, τις ώρες, τις μέρες που ακολούθησαν τον θρίαμβό του, ο Μίλτος Τεντόγλου επέδειξε μια ιδιαίτερη «πάστα» ανθρώπου, με σεμνές δηλώσεις και μετρημένα λόγια, αποδίδοντας πάντα αξία και σεβασμό στους αντιπάλους του και με παροιμιώδη απουσία διάθεσης αυτοπροβολής.

Εκτός του ιστορικού κατορθώματός του, η γενικότερη συμπεριφορά και παρουσία του ήταν αυτή που «προσέλκυσε» την Kosmocar-Skoda, με ευτυχή κατάληξη τη συμφωνία για χορηγία. Στο πλαίσιο της χορηγίας, ο Έλληνας Ολυμπιονίκης θα οδηγεί τα νέα μοντέλα της Skoda, με την αρχή να γίνεται με το νέο Skoda Enyaq iV, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της μάρκας.