Η Kosmocar στη μάχη κατά της εξάπλωσης του Κορωνοϊού


Τις προσπάθειες της Πολιτείας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του Κορωνοϊού ενισχύει η Kosmocar με τη δωρεά ενός νέου ασθενοφόρου και την παραχώρηση στόλου επιβατικών και επαγγελματικών οχημάτων.

  • 20/3/2020

Στη μάχη που δίνει η Πολιτεία με σκοπό τον περιορισμό της εξάπλωσης του Κορωνοϊού μπαίνει η Kosmocar A.Ε. επίσημος Εισαγωγέας των Volkswagen, Audi, Skoda, Bentley και Ducati στην Ελλάδα.

Η Kosmocar A.Ε παραχωρεί άμεσα στην Πολιτεία ένα ολοκαίνουργιο και άρτια εξοπλισμένο ασθενοφόρο Volkswagen Crafter, για την αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών των υπηρεσιών υγείας.

Παράλληλα, θέτει άμεσα στη διάθεση των αλυσίδων εμπορίας τροφίμων (super markets) έναν στόλο επαγγελματικών οχημάτων, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για κατ’ οίκον παραδόσεις τροφίμων και άλλων αγαθών άμεσης ανάγκης.

Επιπλέον, παραχωρεί στον ΕΟΔΥ επιβατικά αυτοκίνητα προκειμένου να χρησιμοποιηθούν από τα κινητά συνεργεία λήψης δειγμάτων ανά την επικράτεια, τα οποία θα δημιουργηθούν τις επόμενες μέρες, με στόχο την ελαχιστοποίηση μετακινήσεων του πληθυσμού προς τις Μονάδες Υγείας.