Η Lamborghini Urus φθάνει στα 808 άλογα


ΑΝ Η "ΑΠΛΗ" URUS ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ Η ΕΤΑΙΡΙΑ WHEELSANDMORE ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΤΑΡΗΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 15/12/2019

Η ιπποδύναμη ποτέ δεν είναι αρκετή, ακόμα και για ένα αυτοκίνητο όπως η Lamborghini Urus. Για τους junkies της ισχύος και του εντυπωσιασμού, η εταιρία Wheelsandmore έρχεται να προσφέρει κάτι πολύ σπέσιαλ.

Με αλλαγές στην χαρτογράφηση του κινητήρα, νέο καταλύτη και εξάτμιση και μικρές επεμβάσεις σε διάφορα σημεία, ο 4λιτρος V8 φθάνει εύκολα στους 808 ίππους και τα 972 Nm ροπής (η εργοστασιακή Urus έχει μόλις 650 άλογα), κάτι που την καθιστά ακόμα πιο ισχυρή και από την Aventador SVJ. 

Υπάρχουν πολλές αισθητικές επεμβάσεις στο αμάξωμα που την κάνουν ακόμα πιο άγρια, ενώ ενδιαφέρον έχουν οι τροχοί, των 23 ιντσών, με ελαστικά 295/35 εμπρός και 335/30 πίσω από την Continental. Το σετ των ζαντών κοστίζει 9.999 ευρώ, και μαζί με τα ελαστικά και τα διάφορα εξαρτήματα, το κόστος ανέρχεται στα 21.176 ευρώ, μόνο για τους τροχούς!

Αντίστοιχες είναι και οι τιμές για τις υπόλοιπες επεμβάσεις στο αυτοκίνητο, όπου για παράδειγμα η εξάτμιση αγγίζει τα 4.020 ευρώ ενώ ο προγραμματισμός του εγκεφάλου φθάνεισ τα 5.469 ευρώ. Όλα αυτά και πολλά ακόμα ανεβάζουν την τιμή κατά πολύ σε σχέση με την απλή Urus όμως, όποιος έχει την ανάγκη τα 808 άλογα, μάλλον έχει και αρκετά χρήματα να του περισσεύουν.