Η Mercedes-AMG φέρνει τα burnout στη μόδα (video)


Όχι μόνη της. Μαζί με την εταιρία Destroy vs Beauty η οποία ειδικεύεται στην παραγωγή χειροποίητων τσαντών προχώρησαν στη δημιουργία της απόλυτης συλλογής για petrolheads.

  • 9/2/2019

Η ιδέα ήταν ριζοσπαστική και σίγουρα πρωτότυπη. Πώς να αποτυπωθεί ένα τυπικό burnout όχι στην άσφαλτο αλλά σε ύφασμα, το οποίο με τη σειρά του θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία τσάντας. Δύο χρόνια χρειάστηκαν οι υπεύθυνοι της Destroy vs Beauty για να αναπτύξουν ένα ειδικό ύφασμα που θα μπορούσε να καεί τη στιγμή του burnout αλλά ταυτόχρονα να μην καταστραφεί διατηρώντας τις αρχικές του ιδιότητες.

Τελικά η λύση βρέθηκε κι έτσι η μέθοδος είναι απλή. Στερεώνεται ένα κομμάτι από το ειδικό ύφασμα στη άσφαλτο και ένα αυτοκίνητο από τη γκάμα της Mercedes-AMG πραγματοποιεί burnout επάνω του, αποτυπώνοντας το ελαστικό όπως ακριβώς θα γινόταν στην άσφαλτο. Στη συνέχεια οι τεχνίτες της Destroy vs Beauty αναλαμβάνουν τα υπόλοιπα΄για τη δημιουργία της σειράς Burnout η οποία περιλαμβάνει μεγάλη και μικρή, messenger τσάντα, πορτοφόλι και θήκη για ipad. Είναι προφανές αλλά η Destroy vs Beauty το ξεκαθαρίζει: κάθε τσάντα έχει και διαφορετικό αποτύπωμα burnout!