Η Mercedes εξελίσσει και την AMG GLB 35 4 MATIC


TO ΝΕΟ SUV ΤΗΣ MERCEDES ΘΑ ΕΧΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ AMG, ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ Η GLB 35 4MATIC ΤΩΝ 306 ΙΠΠΩΝ.

  • 30/1/2019

H παρουσίαση μέσα στη χρονιά της GLB, του νέου SUV της Mercedes που θα είναι στην κατηγορία της GLA αλλά θα έχει μια πιο κλασική για μοντέλο της κατηγορίας εμφάνιση και φυσικά και μεγαλύτερους χώρους είναι δεδομένη.

Έτσι η γερμανική εταιρεία συνεχίζει εντατικά τις δοκιμές του έχοντας πλέον μετακινηθεί σε πιο ψυχρές περιοχές του πλανήτη. Παράλληλα με τις στάνταρ εκδόσεις εξελίσσεται και η πρώτη που θα έχει και τα λογότυπα του εργοστασιακού βελτιωτή της μάρκας, η AMG GLB 35. H

Η Mercedes-AMG GLB 35 4MATIC, όπως είναι η πλήρης ονομασία της θα διαφοροποιείται φυσικά και οπτικά από τα πιο απλά μοντέλο, ενώ θα έχει και ένα διακριτικό, σύμφωνα άλλωστε και με την παράδοση της εταιρείας, αεροδυναμικό πακέτο. Ο σπορ χαρακτήρας της θα προβάλλεται και στο εσωτερικό της, με τα τονισμένα καθίσματα και τις χαρακτηριστικές λεπτομέρειες.

Κινητήριοι τροχοί θα είναι βέβαια και οι τέσσερις, με το σύστημα τετρακίνησης να προέρχεται από την AMG A 45 της προηγούμενης πια γενιάς και να είναι βελτιωμένο. Κινητήρας θα είναι ο τετρακύλινδρος των 2.000 cc που κινεί και την αντίστοιχη A-Class και αποδίδει 306 PS και 400 Nm.

Φυσικά και εδώ θα ακολουθήσει η top AMG, η GLB 45 4MATIC, που θα ξεπερνά τα 400 PS και θα έχει και drift mode.