Η Mercedes X-Class έχει την πιο cool βάση ποδηλάτων


Επειδή τα πάντα είναι στυλ η Carlex σχεδίασε μια εντυπωσιακή και ηλεκτρική βάση ποδηλάτων για τη Mercedes X-Classl.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 16/7/2019

Η X-Class είναι αναμφίβολα το pickup που έχει τον πιο lifestyle χαρακτήρα. Εναρμονισμένο και με τη σύγχρονη τάση που θέλει τα μοντέλα του είδους, ειδικά τα τετράθυρα, να απομακρύνονται από τον επαγγελματικό προσανατολισμό και να στρέφονται σε ένα ρόλο οχημάτων ελευθέρου χρόνου. Τα οποία καλύπτουν μεταφορικές ανάγκες για σπορ και χόμπι, όπως για παράδειγμα είναι και η ποδηλασία.

Φυσικά για να διευκολύνονται οι μεταφορές αυτού του είδους απαιτείται συνήθως επιπλέον εξοπλισμός και αξεσουάρ. Όπως για παράδειγμα η βάση μεταφοράς ποδηλάτων της Carlex Design. Η οποία φυσικά είναι σχεδιασμένη ειδικά για την X-Class και πρέπει να είναι μια από τις πιο όμορφες της αγοράς.

Και από τις πιο πρακτικές, καθώς τα ποδήλατα είναι τοποθετημένα στο ύψος της οροφής της καμπίνας, με αποτέλεσμα η καρότσα να παραμένει σε πολύ μεγάλο βαθμό ελεύθερη για να μεταφερθεί εξοπλισμός ή οτιδήποτε άλλο χρειάζεται. Παράλληλα και προκειμένου τα ποδήλατα να ανεβαίνουν αλλά και να κατεβαίνουν πιο εύκολα το πίσω μέρος της κατεβαίνει. Φυσικά ηλεκτρικά, ενώ η όλη κατασκευή είναι από ατσάλι με κάποια αλουμινένια διακοσμητικά στα πλάγιά της.

Η στάνταρ έκδοση είναι κατάλληλη για δύο ποδήλατα και ξεκινά από το σεβαστό ποσό των 4.995 ευρώ, ενώ η δυνατότητα μεταφοράς και τρίτου ποδηλάτου χρεώνεται άλλα 178 ευρώ επιπλέον.