Η νέα BMW M135i του 2022 είναι εδώ!


Η BMW παρουσίασε την M135i με δύο νέα χρώματα και πολλές σχεδιαστικές πινελιές για το premium hot hatch των Βαυαρών.

  • 3/5/2022

Η BMW κυκλοφόρησε μια νέα συλλογή φωτογραφιών της ανανεωμένης M135i xDrive , δείχνοντας το premium hot hatch σε ένα φωτεινό νέο χρώμα και εξοπλισμένο με το πακέτο Μ Performance.

Η M135i xDrive είναι βαμμένη σε μια εντυπωσιακή απόχρωση που ονομάζεται Sao Paulo Yellow. Αυτό το χρώμα παρουσιάστηκε με τις νέες M3 και M4 και σίγουρα είναι ένα από τα πιο... περίεργα και ασυνήθιστα στην τρέχουσα παλέτα της BMW. Σίγουρα δεν είναι για όλους, αλλά για όσους θέλουν να ξεχωρίσουν είναι το ιδανικό χρώμα.

Από την M135i xDrive δεν λείπουν και μία σειρά από γυαλιστερές μαύρες πινελιές σε όλο το αμάξωμα. Οι πινελιές αυτές βρίσκονται στις μπροστινές γρίλιες, στην κάτω μπροστινή μάσκα, στους καθρέφτες, τις δίχρωμες μαύρες και ασημί ζάντες και στον διαχύτη.

Η δεύτερη M135i xDrive που φαίνεται είναι βαμμένη σε χρώμα Frozen Pure Grey, επίσης ένα νέο χρώμα για το μοντέλο του 2022. Η σουίτα των αξεσουάρ που διατίθενται για τη ναυαρχίδα της Σειράς 1 περιλαμβάνει γυαλιστερό μαύρο σε όλο το splitter, εμπρός αεροδυναμικά φτερά (canards) και μασπιέ.

Μια μεγάλη προσθήκη είναi ο επιθετικός πίσω διαχύτης από σφυρήλατα ανθρακονήματα, παρέχοντας στην M135i μια πολύ premium και ακριβή εμφάνιση. Σφυρήλατα ανθρακονήματα βρίσκονται επίσης στους καθρέφτες. Άλλα χαρακτηριστικά του πακέτου M Performance που εμφανίζονται είναι η μεγάλη αεροτομή, το τιμόνι από Alcantara και δέρμα και νέα πατάκια.

Η BMW M135i του 2022 τροφοδοτείται από έναν υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα 2,0 λίτρων με ισχύ 302 ίππων και ροπή 450 Nm. Συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων που μεταδίδει την κίνηση και στους τέσσερις τροχούς.