Η νέα BMW M3 θα είναι διαθέσιμη σε τρεις εκδοχές


H καινούργια Μ3 θα είναι διαθέσιμη σε τρεις διαφορετικές διαμορφώσεις προκειμένου να καλύπτει τις απαιτήσεις όσο δυνατόν περισσότερων αγοραστών.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
  • 31/1/2019

Η BMW ετοιμάζει φυσικά και την κορυφαία έκδοση της καινούργιας σειράς 3. Έτσι η M3 θα είναι έτοιμη μέσα στο 2020, ενώ οι φήμες κάνουν λόγο πως θα είναι διαθέσιμη σε περισσότερες από μια εκδόσεις.

Σύμφωνα με το πάντα καλά πληροφορημένο BMW Blog η καινούργιο σπορ 3άρα θα είναι διαθέσιμη συνολικά σε τρεις εκδοχές, οι οποίες θα ονομάζονται Pure, Base και Competition. Θα διαφοροποιούνται και σε ότι αφορά την απόδοση του εξακύλινδρου των 3.000 cc με τα δύο turbo.

Έτσι λοιπόν η Pure αναμένεται να έχει 450 PS, η Base 480 και η Competition 510, ενώ για λόγους σύγκρισης αναφέρουμε πως η προηγούμενη Μ3 απέδιδε 425 PS.

Σε ότι αφορά τη μετάδοση της κίνησης και τα κιβώτια η Pure θα είναι, προκειμένου η διαμόρφωση να είναι και σύμφωνη με την ονομασία της, πισωκίνητη και με εφοδιασμένη με χειροκίνητο κιβώτιο. Οι Base και Competition με τη σειρά τους θα χρησιμοποιούν την τετρακίνηση xDrive της εταιρίας του Μονάχου ενώ τα κιβώτιά τους θα είναι αυτόματα οχτώ σχέσεων.  

Φυσικά και οι τρεις θα διαφοροποιούνται οπτικά από τις πιο απλές εκδόσεις αλλά και μεταξύ τους, ενώ ενδιαφέρον έχει πως η κορυφαία Competition θα έχει στάνταρ δίσκους από ανθρακονήματα.