H νέα Mercedes-Benz C-Class χωρίς καμουφλάζ


Εντυπώσεις δημιουργεί η εμφάνιση της νέας Mercedes-Benz C-Class χωρίς καμουφλάζ, η οποία έρχεται να αδειάσει κάπως πρόωρα την κλεψύδρα της σημερινής γενιάς της γερμανικής μπερλίνας.

  • 6/9/2020

Η σημερινή γενιά της Mercedes-Benz C-Class διανύει το δεύτερο μισό της ζωής έχοντας ήδη υποστεί το mid life facelift, ωστόσο, με τα βλέμμα όλων στραμμένα στη νέα S-Class ουδείς είχε στο μυαλό του την αντικατάσταση της δημοφιλέστατης και στην ελληνική αγορά μπερλίνα.

Μέχρι και την εμφάνιση της νέας Mercedes-Benz C-Class στους δρόμους της Γερμανίας χωρίς ίχνος καμουφλάζ η οποία υπενθυμίζει σε όλους την έλευση του νέου μοντέλου το δεύτερο μισό της επόμενης χρονιάς.

Σε ό,τι αφορά τουλάχιστον στον σχεδιασμό του μπροστινού τμήματος, η εικόνα της νέας C-Class δεν απέχει από εκείνη των υπολοίπων μοντέλων της γερμανικής φίρμας, με την κεντρική εισαγωγή αέρα να έχει κερδίσει σε μέγεθος και να επισκιάζει πλέον τους ούτως ή άλλως διακριτικότερους σε σχεδίαση προβολείς.

Μεγαλύτερο βάρος έχει δοθεί στο εσωτερικό του αυτοκινήτου και ειδικότερο στο cockpit το οποίο δεν θα θυμίζει σε τίποτα το σημερινό μοντέλο. Η οθόνη αφής θα ενσωματώνεται πλέον στην κεντρική κονσόλα όπου σε συνδυασμό με τη μονάδα ελέγχου του κλιματισμού θα διαμορφώνει μια εντυπωσιακή σε μέγεθος επιφάνεια.

Ψηφιακός θα είναι και ο πίνακας οργάνων, υποστηρίζοντας το περίφημο MBUX της Mercedes-Benz κάτω από την ομπρέλα του οποίο τοποθετούνται οι εφαρμογές ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Αν και είναι νωρίς να μιλήσουμε για τα κινητήρια σύνολα της νέας Mercedes-Benz C-Class, τα υβριδικά σύνολα θα αποτελέσουν τον κανόνα και όχι την εξαίρεση, ενώ και οι plug-in υβριδικές προτάσεις του αυτοκινήτου αναμένεται να πολλαπλασιαστούν.     

Διαβάστε ακόμα

Στην Ελλάδα η plug-in υβριδική Mercedes-Benz A-Class. Τιμές και εξοπλισμός