H νέα Mercedes C-Class ξαναχτυπά! (Video)


Μια οικογενειακή έξοδο πραγματοποίησε η νέα Mercedes-Benz C-Class, η παγκόσμια πρεμιέρα της οποίας είναι προγραμματισμένη για τα τέλη Φεβρουαρίου.

  • 8/2/2021

Η νέα γενιά της C-Class πρόκειται να αποτελέσει μία από τις σημαντικότερες προσθήκες στην γκάμα της Mercedes-Benz τη φετινή χρονιά, επανατοποθετώντας τη γερμανική φίρμα σε μια κατηγορία η οποία ναι μεν έχει χάσει τη δυναμική της, ωστόσο, εξακολουθεί να αντιπροσωπεύει έναν κρίσιμο όγκο αυτοκινήτων για τους περίφημους premium κατασκευαστές.

Το δημοφιλές τετράτροχο πρόκειται να αποκαλυφθεί με κάθε επισημότητα στα τέλη του μήνα, ωστόσο, έχει ήδη κάνει την εμφάνισή του στο πλαίσιο των δοκιμών εξέλιξης που πραγματοποιεί αυτό το διάστημα στη Γερμανία.

Από εκεί έρχονται και τα νέα κατασκοπευτικά πλάνα του αυτοκινήτου, το οποίο με αργούς αλλά σταθερούς ρυθμούς χάνεται, αφήνοντας ολοένα και μεγαλύτερες επιφάνειες του αμαξώματος εκτεθειμένα.

Οι πληροφορίες που συνοδεύουν το νέο video στο οποίο πρωταγωνιστεί η Mercedes-Benz, δεν εστιάζουν μόνο στις σχεδιαστικές αλλαγές του αμαξώματος αλλά και στις νέες αναλογίες, οι οποίες με τη σειρά τους θα εξασφαλίσουν περισσότερο χώρο για τους πίσω επιβάτες.

Η νέα C-Class θα επιχειρήσει να ακολουθήσει τα ποιοτικά και τα εξοπλιστικά πρότυπα των μεγαλύτερων διαστάσεων μοντέλων της και δη της νέας S-Class η οποία κατά παράδοση θέτει τον πήχη στην γκάμα της γερμανικής φίρμας.

Φυσικά κάτω από το καπό της θα τοποθετηθούν μικρότερα σε κυβισμό κινητήρια σύνολα, τα οποία θα αξιοποιούν την υβριδική τεχνολογία ώστε να επιτυγχάνουν την απαιτούμενη ισορροπία μεταξύ της αποδοτικότητας και των επιδόσεων.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και η ύπαρξη μιας plug-in υβριδικές εκδοχής η οποία θα προσφέρει μια ηλεκτρική αυτονομία κίνησης περίπου 70 χιλιομέτρων, ενώ η αμιγώς ηλεκτρική εκδοχή αν και εφόσον υπάρξει θα τοποθετηθεί κάτω από τη σκέπη της σειράς EQ που διατηρεί τα τελευταία χρόνια η Mercedes-Benz.